Sådan får du tør injektionsmørtel ud af glas Block

October 15

Når du installerer glas block, er injektionsmørtel normalt placeret i leddene mellem blokkene. Fuger kan være temmelig rodet at arbejde med, og det er ikke ualmindeligt for injektionsmørtel til at komme på forsiden af glasblokke. Injektionsmørtel tørrer hurtigt, så det kan hærde op på blokkene, før du mærke og have en chance for at rense det op. Selvom det er meget lettere, hvis injektionsmørtel straks tørres fra glasset, kan almindelige rengøringsmidler stadig fjerne injektionsmørtel når det har tørret.

Instruktioner

•Scrape off så meget af injektionsmørtel som muligt. Eg skraber sticks er tilgængelige på de fleste hjem forbedring centre, eller du kan udforme din egen ud af skrot træ. Undgå at bruge nogen metal skrabere--disse kan beskadige glasset. Med en kost, feje væk injektionsmørtel, at du var i stand til at løsne.

•Kombiner 10 dele vand til én del destilleret hvid eddike i en sprayflaske. Mætte den resterende tørrede injektionsmørtel med løsningen. Lad det sidde på blokken i et par minutter.

•Aftør område med en ren, våd svamp yderligere fjerne injektionsmørtel. Skyl svamp ofte for at undgå at sprede injektionsmørtel på blokkene. Hvis store stykker stadig på blokke, kan du prøve at skrabe igen med træ pinde, nu hvor injektionsmørtel er blevet mildnet lidt.

•Fyld en spand med varmt vand. Tilføje et par sprøjter af opvaskesæbe.

•DIP en nylon skuresvamp i sæbevand. Skrub glasblokke forsigtigt med puden, tilføjer mere sæbevand ofte. Gå over blokke med en klud og almindeligt vand for at fjerne enhver sæbe og injektionsmørtel rester.

•Gentag denne proces nødvendigt indtil alle injektionsmørtel er blevet fjernet. Tillad glasblokke tørre grundigt.

•Tag nogen injektionsmørtel haze fra blokke. Denne hvidlig-farvede film er ofte tilbage på overfladen efter injektionsmørtel fjernelse. Gør en løsning af sukker og vand i en spand ved hjælp af 1 kop sukker for hver gallon af vand. Mætte papirhåndklæder i sukker vand og lægge dem direkte på glasblokke hvor dis er til stede. Muligt for dem at sidde i mindst to timer.

•Fjern papiret håndklæder og krat med en nylon skuresvamp. Buff glasblokke med en tør klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com