Hvordan plante blomster omkring en græsplæne Dam?

October 15

Hvordan plante blomster omkring en græsplæne Dam?

En græsplæne Dam er en attraktiv funktion, men det kan se lidt kunstig og malplaceret uden ordentlig planterne for at blødgøre dens grænser. En række smukke blomstrende planter vil trives omkring en græsplæne Dam, tilføje farve, tekstur og liv til din dam. The secret til at opnå en stor leder Dam uden blomster overtager er at plante i moderate mængder; vandplanter er berygtet for hurtig vækst, så trods ser en lidt sparsom i første omgang, din Dam perimeter vil snart fyldt med blomster.

Instruktioner

•Decide, som planter du gerne dekorere omkredsen af din dam. Iris er populære til damme, som er Engblomme og marsh morgenfrue; kontrast af disse blomster farver vil også udligne din Dam pænt. Overveje at plante en dværg cattail på kanten til at give højde og grønne områder med den særprægede udseende af cattail pærer.

•Anbring dine planter rundt om dammen. Som en generel vejledning, Læg ikke mere end tre planter i en 10-fods område. Arrangere dem, så farver, højde og forventede vækst størrelse supplerer hinanden. For eksempel, vil en marsh morgenfrue, som vokser lav til jorden og spreder sig udad, se godt ud med en cattail plantet som baggrund bag det; eller Engblomme med sin lyse gyldne blomstrer vil kontrast pænt med en dyb lilla af iris.

•Dig et hul med spade til hver plante, omkring 5 inches i fra dammen kant og 1 tomme bredere og dybere end planten. Plante hver plante, så vand og foder med akvatiske gødning; Følg anbefalingerne for hver anlægstype for mængder af gødning til at bruge.

Tips & advarsler

  • Hvis du har lavet en klare hylden i din dam og ønsker at plante dine blomster der, bruge en akvatisk plantning medium til at plante dine planter; regelmæssige jord vil foul vandet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com