Havet druer frøformering

October 15

Hav druer (Coccoloba uvifera) er ikke en grapevine på alle, men snarere en høje træ, der vokser i det sydlige områder som Florida. Træet byder på store, læderagtige blade og små frugter, der ligner druer. Formerings disse planter at dyrke i drivhus eller haven skal gøres omhyggeligt for at sikre at du får en sund ny plante.

Indsamling af frø

Indsamle de modne frugter af havet druer i slutningen af foråret eller forsommeren for optimal frø indsamling. At fjerne frø er kedelige arbejde, og er bedst gøres ved håndkraft eller med små værktøjer som pincet. Rense frøene fra så meget af kødet frugt som muligt. Derefter kaste frøene i skål, holde skålen oprejst på en vinkel og spray vand mod dem for at få dem hvirvlende rundt i skålen. Dette vil adskille resten af kødet fra frø. Frø vil synke sammen med kødfulde resterne, så du har rene, sunde frø.

Pleje af frø

Layout frø tørre indendørs i filtreret sollys. Flytte dem rundt med få timers mellemrum for at sikre de tørre jævnt. Hvis du ikke kan plante frøene straks, gemme dem i lufttætte beholdere. Placer containerne på et køligt sted, med temperaturer mellem 35 og 45 grader Fahrenheit. Området skal også har en lav luftfugtighed, normalt 30% relativ luftfugtighed eller lavere. Dette vil sikre, at frøene forbliver levedygtige og ikke tørre ud.

Plantning frø

Plantefrø til formering snarest efter indsamling som muligt, eller fire til seks uger før du vil plante havet druer i dens endelige placering. Sår frøet i en plantning gryde med en lige blanding af fugtige sphagnum og perlite. Dække plantning puljen med en plastik pose, forseglet med en elastik til at holde fugt. Den høje luftfugtighed vil forårsage frø til at spire. Butik plantning puljen i indirekte sollys for seks til syv timer om dagen. Du kan plante havet druer i dens endelige hjem, når det når mindst 6 til 10 inches høj.

Skæring formering

Du kan også overføre havet druer gennem stiklinger, hvis du ikke er i stand til at indsamle frø. Tage stiklinger i slutningen af foråret eller forsommeren, de fleste af de nye vækst er færdig med spiring. Skær et 4 til 6 tommer stykke af anlægget fra en ældre gren eller stilk. Plante opskæring i samme tørv/perlite blandingen og på samme betingelser som frø. Sørg for, at plastik ikke røre planten sig selv; Du skal muligvis bruge rawlplugs til at holde plastik på plads men over anlægget. Du kan plante skæring på sin endelige plads, når den har forankret, generelt inden for fire til seks uger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com