Den bedste gulv som udgangspunkt for et drivhus

October 15

Den bedste gulv som udgangspunkt for et drivhus

Et hjem drivhuset er den ultimative luksus for anlægget elskere. Det giver mulighed for gartnere i ethvert klima vokser næsten alt året rundt. Materialet anvendes til base gulvet i et drivhus vil afhænge af typen drivhus og de materialer, hvorfra det er bygget. Det afhænger også af hvor drivhuset er bygget. De fleste drivhuse falder ind under en af to kategorier: tilknyttet eller fritstående strukturer.

Vedlagte drivhuse

Vedlagte drivhuse kan være halvdelen af et drivhus, fuld størrelse eller en udvidet vindue enhed. Et halvtag drivhus er opdelt langs højderyggen linje eller tag. De er knyttet til en anden struktur på den ene side og bruge en eksisterende døråbning. De er også den billigste type drivhus til at konstruere. Selv-span drivhuse er i fuld størrelse drivhuse for hvilke en gavl afslutning er knyttet til en bygning. Både halvtag og selv-span drivhuse er bygget som udvidelser af en struktur og kræver derfor et fast beton fundament.

Fritstående drivhuse

Fritstående drivhuse er helt separate strukturer. Fordi de ikke er knyttet til en struktur, får de i de fleste luftcirkulation og de mest konsekvente sollys. Der er betydelig fleksibilitet i tilpasning af størrelsen på drivhuset, men disse drivhuse skal have deres eget varmeanlæg, VVS for adgang til vand og en elektrisk system. På grund af behovet for at installere utilities, er disse strukturer den dyreste at bygge. De skal bygges på et fundament og har en bestemmelse om tilstrækkelige dræning.

Strukturelle materialer

Drivhuse er normalt bygget af træ, galvaniseret stål eller aluminium. De bedste dækker er hærdet glas, glas eller glasfiber, fordi de er mere permanent og holdbart. De også giver langt bedre isolering og tillade mere sollys at komme igennem. Fordi glas drivhuse har bedre isolering, er opvarmning omkostninger minimeret. En ekstra fordel er, at fordi de er mere holdbare, de kræver mindre vedligeholdelse. Tunge materialer kræver en stærk beton fundament til at støtte deres fulde vægt.

Base gulvbelægning materialer

Drivhuse med glas, glasfiber og dobbelt-lag stive plastkabinetter kræver en permanent fond. Hjem drivhuse kræver typisk en støbt betonfundament som den som hjemmet er bygget. For at give nem adgang til planter, tillade 24 til 36 inches mellem bænke til fortove. Beton, grus over beton eller sten over konkrete er den bedste gulvbelægning til fortove. Dække konkrete under plante bænke med flere inches af grus til at hjælpe med at dræne overskydende vand. Hvor der er behov for ekstra fugtighed, spray grus med vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com