Hvad der forårsager en blå farvetone i godt vand?

October 15

Hvis du har et godt i dit hjem, holde et vågent øje med farven på vandet, som kan fortælle dig masser om hvad der kunne gå ned under. Hvis din brøndvand viser en uhyggelig blå eller blå-grøn farve, har du et problem relateret til enten kobber eller zink fra bronze inventar. Denne form for fænomen sker sjældent, men du skal løse det, så snart du bemærke forskelle for at undgå forgiftning fra din vandforsyning.

Kobber i vandforsyningen

Resterende beløb af kobber er normale i din vandforsyning, men medføre problemer, når mængden, der hober sig op på grund af kobber aflejringer i jorden under din godt. Få dit vand testet for kobber til at bekræfte din mistanke, hvis du ikke har nogen kobber armaturer i dit godt, hvilket kan føre til dette problem. Som den mikroskopiske kobber korroderer, dit vand begynder at dreje farven af den korroderede materiale.

Korrosion rør

Har du rør lavet af kobber, erstatte dem med PVC rør at se, hvis dette løser problemet. Kobber rør korroderer som de alder og frigive agenter i vandet at dreje det blå. Denne form for proces frigiver farlige mængder af resterende kobber, der kan forgifte dine vandforsyning. Selv hvis din kobber rør ikke var synderen, er det altid nyttigt at forhindre problemet i første omgang og fortsætte med undersøgelser.

Elektrisk jordforbindelse

Ved hjælp af vandrør til jorden et hjem elektriske kredsløb viser snarere nyttige, men farligt, når du er færdig på rør, der kan føre til eller fra en brønd. Nogle gange gør problemet ikke starte fra brønden, men fra området hvor grundstødningen ledninger gøre kontakt med røret. Selv om røret ikke har nogen kobber, korroderer ledningerne, forårsager deres resterende korrosion at indtaste vandforsyningen, afgiver et lys-blålig farve. Løse problemet ved hjælp af en jordforbindelse elektrode ved siden af huset i stedet for vand rørene til jordforbindelse.

Bronze inventar

Bronze vandhaner og andre typer af VVS har en zink belægning, der forhindrer dem i at få eroderet af vand. Efter aging betydeligt, frigiver en bronze armaturet zink på det, giver vandet en klar blåligt skær med nogen antydning af enhver anden farve. Du skal få dit vand testet for zink og erstatte inventar hurtigst muligt, hvis du finder ud af at du har zink i vandforsyningen. Dette resulterer i lignende symptomer til madforgiftning, hvis en person indtager vandet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com