Hvordan til at spire paranødder

March 28

Hvordan til at spire paranødder

Brasilien nøddetræer er indfødte til tropisk regnskov, og det er, hvor de vokser bedst. De tage mange måneder at udvikle, og nødder indeni frugt er blandt de hårdeste rundt. Alene tilbage i skoven, paranødder tage fra 12 til 18 måneder til at spire. Forståeligt nok, du måske ikke ønsker at vente denne lange. Du kan gøre et par ting at fremskynde spiringen processen.

Instruktioner

Forpakket et par Brasilien nødder i skallen, på dagligvarer butik. Vælg nødder, der er frisk, tør og hård som en knogle. Hvis nødder udviser tegn på mug eller svamp, sætte dem tilbage.

•Fyld en urtepotte med haven sand, og tilsæt vand nok til at fugte det grundigt. Plant paranødder i sand i en dybde på omkring 2 inches.

•Hold møtrikken fugtig og varm (ca 75 grader F) for de næste seks måneder. Ikke tillade i sandet for at tørre ud mellem vandingerne, og sørg for, at de sand afløb godt at undgå rådne fra for meget fugt.

•Dig ud af paranødder med fingeren. Sæt den flade kanten af din skruetrækker i ridged udkanten af frø frakker. Tryk på håndtaget på skruetrækkeren med en hammer til at bryde åbne skaller. Genplante embryoner du finde inde, dem tilbage til de samme fugtige, varme, sandede betingelser.

•Wait 20 dage for frøplanter at dukke op. Transplantation dem til større Potter fyldt med rige pottemuld til at fremme hurtig vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com