Hvordan til at genplante Avocado

October 16

Hvordan til at genplante Avocado

En avocado træ er et stedsegrønt træ, der producerer avocado frugt, som ofte bruges i mexicanske retter. Vokser i US Department of Agriculture hårdførhed plante zoner 9 til 11, er avocado træer tropiske og subtropiske træer, der vokser bedst i frostfrit områder af landet. Hvis du har brug at genplante din avocado træ i dit hjem landskab, gøre det mens træet er stadig ung. Ideelle måneder at genplante er marts til juni.

Instruktioner

•Vælg en ny placering i landskabet, hvor træet vil blive beskyttet fra vinterens frostvejr. Texas A & M University forlængelse tyder på syd eller sydøst side i dit hjem er ideel. Jorden skal være veldrænet, som avocado træer har lavvandede rødder og kan ikke tåle våd jord.

•Conduct en jordanalyse til at kontrollere, at jordbundens pH er mellem 6.0 til 6,5. Ændre jord ifølge resultaterne af analysen. En jord analyse kit kan fås ved henvendelse til din lokale county udvidelse. Du kan også tage en jordprøve til udvidelse kontor og nogen der kan gøre analyse for dig.

•Dig en grøft omkring avocado træ 12 inches dyb og bred pr. 1 tomme af stammens diameter. For eksempel, hvis diameteren er 2 inches, grave en grøft 24 inches dyb og bred for at sikre, at et flertal af rodklumpen forbliver intakt, som du graver op træet.

•Dig et hul på den nye placering dobbelt så bred som rodklumpen og så dybt som rodklumpen. Placer træet ind i hullet omhyggeligt, og tilbage fyld med den fjernede jord.

•Kapacitet træet tyder langsomt og dybt, på Texas A & M University udvidelse, for at suge rodsystemet grundigt. Lad jord tørre ud før de næste vanding.

•Applicer en 3 - til 4-tommer lag af en grov økologiske muld, såsom redwood bark, omkring træet avocado starter 6 til 8 inches væk fra stammen og strækker sig ud 2 inches i diameter rundt om træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com