Hjem afhjælpe for rengøring læderstøvler

October 16

Hjem afhjælpe for rengøring læderstøvler

Læderstøvler kan tage en masse misbrug, men hvis du ønsker at holde din leder deres bedste, skal du ofte fjerne ophobning af snavs, sand, mudder, græs og snavs. Du kan købe en læder rensesæt på din lokale sko butik, eller du kan springe den kommercielle tilgang og bruge en simpel hjem afhjælpe, spare dig selv nogle penge.

Generel rengøring instruktioner

Environmental Protection Agency anbefaler for generel rensning med naturlige produkter, en halv-og halvt blanding af hvid eddike og vand. Hvid eddike er en fantastisk all-purpose pletfjerner, der også fjerner salte, snavs og snavs, der har tendens til at akkumulere på læderstøvler. Efter blanding din løsning, gælder det for en fugtig svamp eller klud og begynder at skrubbe dine støvler. Skyl eddike væk med en vand-fugtet klud og derefter placere støvler uden for at lufttørre.

Vanskelige pletter

I nogle tilfælde skal du muligvis lidt noget ekstra til at slippe af med de vanskelige pletter, der udvikler sig på overfladen af læderstøvler. Bagepulver kan hjælpe dig i denne henseende. Fugt en blød klud med vand og dyppe den i bagepulver. Krat pletten i en cirkulær bevægelse og skyl derefter med vand. Endnu en gang tillade boot at lufttørre--helst udendørs i sollys.

Ruskindsstøvler

Ruskind, men afledt af læder, kræver en anden tilgang. Overskydende fugt kan skade teksturen, så brug som lille væske som muligt. En blyant viskelæder kan sikkert fjerne mange pletter fra ruskind, og du kan også prøve at skrubbe det med en tør læder børste til at fjerne støv og overflade snavs. For pletter, kan du anvende et par bittesmå dråber af ufortyndet eddike og krat med en tør klud. Lad derefter ruskind at lufttørre.

Forholdsregler

Har du vanskelige pletter - ligesom dem, der hidrører fra blod eller chokolade--vises på dyre læderstøvler, prøv høring en læder ekspert. Han kan bedst hjælpe dig med at fjerne pletter uden at skade læderet. Rengør din læder støvler regelmæssigt for at forhindre, at overskydende snavs og pletter fra akkumulere. Hvis en plet synes, rense det højre væk. Jo længere sætter det i, jo vanskeligere bliver din rengøring indsats.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com