Hvordan man dyrker tøffel orkideer

October 17

Hvordan man dyrker tøffel orkideer

Paphiopedilum orkideer får deres fælles navn fra en sæk-lignende struktur, der vokser på bunden af Blomsterkurv omgivet af blossom's tre kronblade. Hvem troede Brugernavn sikkert besluttede pose lignede en tøffel. En Østasien arter, dames tøflerne orkidé trives i jord rig på opløste plantemateriale i deres native levesteder. De er også tilpasse sig livet som potteplanter, så længe du opfylder deres dyrkning.

Instruktioner

•Vælg en potning mix der lader overskydende vand passerer gennem hurtigt samtidig bevare lige nok fugt for at holde miljøet fugtig til rødderne. Fir bark iblandet perlite eller groft sand, for eksempel, er en god vækstmedium.

•Grow lady's hjemmesko i en 4 - til 6-tommer gryde. Hvis planten voxer det, øge ikke størrelsen af plantageejer. I stedet opdele orkidé. Træk bladene forsigtigt fra hinanden i grupper på tre, indtil de bliver adskilt fra de vigtigste klump. Der bør være rødder knyttet til bunden af hvert blad-klynge, som du trækker. Erstatte pottemuld hvert andet år med en frisk parti om skal du opdele anlægget eller ej.

•Kapacitet denne orkidé arter konsekvent at bevare jorden altid fugtige. Hæld vand i plantageejer indtil overskydende flyder ud af drænhuller.

•Sæt plantageejer i indirekte lys med nogle skygge. Hvis de orkidé blade visner og bliver mørkegrøn, planten har brug for mere lys. Installere lamper med ialt fire 40-watt lysstofrør og to 40-watt glødepærer 6 til 12 inches over lady's hjemmesko. Forlade lysene på i løbet af dagen.

•Fyld en plante bakke med småsten og tilsæt vand til det. Indstille orkidé puljen på klipperne til at give fugt til anlægget. Pebble lag hæver plantageejer forhindrer jorden i absorbere vand gennem drænhuller.

•Øge modne tøffel orkideer på 70 til 85 grader F i dag. Drop termostat til 55-60 grader F om natten. Tilføje 10 grader til temperaturområder, hvis din orkidé er stadig en sætteplante.

•Når anlægget en 30-10-10 gødning hvis det vokser i fir bark. Hvis planten er i et andet medium, anvende en 10-10-10 formel. Under den varme vækstsæson, fortyndes næringsstof til ½ styrke og vand planten med det hver anden uge. Alternativt, forberede foder på ¼ styrke og anvende det til lady's hjemmesko, hver gang det har brug for vanding. Uanset hvilken indstilling du vælger, gennemvæde jorden med almindeligt vand hver 30 dage for at sive ned akkumulerede gødning salte. Om vinteren fodre anlægget når månedlige.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com