Hvordan man får lugt ud af en leje bolig

October 17

Uanset om du er en lejer eller en lejer, kan en ubehagelig lugt sætte en potentiel belastning på lejekontrakten. Det kunne være et fantastisk hus med en rimelig pris, men hvis det lugter for dårligt til at leve i det kan skabe et stort problem. At fjerne disse lugt er bydende nødvendigt for udlejer at holde hans lejere og for de lejere, hvis livskvalitet er kompromitteret af en dårlig lugt. Med nogle indsats og vedholdenhed, kan luftkvaliteten i denne udlejning hjem igen gendannes.

Instruktioner

•Søge huset for at finde nogen indlysende kilder til lugt som skrald, pet uheld eller skimmelsvampe og tendens til at det straks. Fjerne noget fra hjemmet, der forårsager stanken. Hvis mug er problemet, bære beskyttende beklædning som en maske, handsker og sikkerhedsbriller. Se i telefonbogen under skimmel fjernelse, hvis formen er udbredt eller du har mistanke om det kan være sort mug.

•Air hus ud ved åbning af vinduer og døre til at skabe en strøm af frisk luft gennem hjemmet. Dette vil bidrage til at tvinge lugt ud. Tillad hjem luft ud for mindst en hel dag.

•Rengør tæpper som lugte tendens til at få fanget i fibrene. Leje en carpet cleaner fra din lokale købmand eller hjem forbedring butik og Følg fabrikantens anvisninger omhyggeligt for brug. Drys bagepulver hele tæppet, når det er ren til at absorbere fugt og dvælende lugte. Vakuum op bagepulver når tæppet er helt tørt. Hvis lugten fortsætter, kan tæppet skal udskiftes.

•Tilføj et fedt skæring opvaskemiddel til en spand med varmt vand for at gøre det sudsy. Tilføje en kop hvid eddike og blande det godt. Dyp en klud i opløsningen og tørre ned væggene. Dette vil bidrage til at fjerne enhver dvælende cigaretrøg eller fedt, der kan være medvirkende til en dårlig lugt i huset.

•Sæt skåle af frisk kaffe jorden, hvid eddike og bagepulver i hele hjemmet til at hjælpe med at ødelægge lugte. Lad skåle i sted natten over og smide dem i morgen.

Tips & advarsler

  • Hvis lugten problemet og ikke kan fjernes, kontakt et hus rengøring professionel for en second opinion på hvor lugt er og hvordan den fjernes. Hvis lugten kommer fra subflooring eller et andet sted, der ikke er let at nå, kan du også nødt til at kontakte en professionel entreprenør til at se, hvad det vil tage for at ordne det.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com