Hvordan til at flytte en Gas linje

October 17

Hvordan til at flytte en Gas linje

Gasledninger i boligen er installeret ved hjælp af stiv sort-belagte stålrør, der er gevind i begge ender. Rør kommer i forskellige længder og sammenføjes stål koblinger og threading sammensatte. Hver rørledning er installeret sektion af sektion, startende fra gasforsyningskilde (normalt Gasmåler eller T/albue fælles på en eksisterende linje) og derefter arbejder mod gas apparat. En test skal derefter gennemføres til at sikre, at ingen samlinger utæt.

Instruktioner

•Drej off gas på Gasmåleren. Placer en skruenøgle omkring møtrikken på enden af de eksisterende fleksible gas supply slange der løber fra spærreventil gas gas apparat. Drej skruenøglen mod uret for at fjerne den slange møtrik fra spærreventil.

•Sæt en rørtang rundt i kroppen af spærreventil. Drej Skruenøglens håndtaget for at løsne og fjerne ventilen fra slutningen af den eksisterende gasledning. Sted skruenøgle omkring afsnittet i gas-rør, der var tilknyttet spærreventil. Drej skruenøglen mod uret for at fjerne denne første del af gas rør form forbinder kobling.

•Sæt skruenøgle omkring koblingspunktet og drej den mod uret for at løsne og fjerne koblingen. Fortsæt på samme måde indtil fjernes alle rør sektioner og koblinger til det punkt, hvor den nye gas linje rute vil Vedhæft til den eksisterende linje.

•Brush threading sammensatte omkring tråde på den ene ende af den nye sektion af gas rør. Skru denne ende af den ny pibe i hånden i kobling for enden af linjen eksisterende gas. Placer rørtang omkring det nye gas røret og drej det med uret til at stramme den at koblingen.

•Brush sammensatte omkring tråde på anden enden af den nye gas rør og skrue på en kobling af hånd. Spænd koblingen til rør med Skruenøglen. Fortsæt installation af gas rør sektioner og koblinger til at oprette den nye gas linje rute. Bemærk, at forskellige-vinklet koblinger er tilgængelig til at oprette de nødvendige bøjninger i den nye gas linje rute.

•Sno gule forseglingstape med uret rundt tråde på slutningen af det sidste afsnit af gas rør. Skrue en gas spærreventil til rør-ende i hånden. Stram ventilen til rør med en rørtang.

•Drej på gasforsyningssikkerheden på Gasmåleren. Tænd nyligt installeret gas spærreventil i 5 sekunder for at fjerne al luft fra den nye gas linje. Slukke for ventilen.

•Mix sammen nogle sæbe og vand for at gøre en mælkeagtig løsning. Børste løsning omkring alle nyligt installeret kobling leddene, samt hvor spærreventil lægger til slutningen af gasledning. Afvente løsningen at bosætte sig, og derefter kigge efter nogen bobler. Hvis nogen bobler ses, gas er flygter fra kobling fittings/afspærring ventil, og de nye rør skal strammes til koblinger/ventil, indtil boblerne ophøre.

Tips & advarsler

  • Hvis de gamle gasrør, koblinger og afspærring ventil er i god form, kan de bruges i den nye gas linje rute.
  • Gas koblinger kommer i straight, 30, 45, 60 og 90-graders vinkler, som gør T-koblinger for at tilslutte en pipeline til en anden.
  • Kald en by inspektør for at inspicere den nye gas linje rute for at sikre, at det ikke er utæt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com