Sådan bruges en regn tønde System

October 17

Sådan bruges en regn tønde System

Regn tønde systemer blevet en populær måde for boligejere at få vand til deres landskaber og haver. Regn tønde system består af en stor tønde, et rør, der er forbundet med hjemmets downspout eller rendestenen og en haveslange, der forbinder til en hane i bunden af tønden. Når det regner, løber vandet ned af taget og ind i tønden, hvor det forbliver indtil det skal bruges. Regn tønde systemer er også en miljøvenlig måde at spare på vandforbruget.

Instruktioner

•Kontrollér, at regn tønde er korrekt knyttet til downspout i hjemmet. Indsæt fleksible gummi rendestenen slanger til downspout og indsæt de anden ende tre tofour inches i den øverste åbning af regn tønde. Længden af slangen vil variere baseret på hvor langt væk fra downspout regn tønde er placeret.

•Sæt regn tønde i en placering, der er ude af direkte sollys. Sollys vil forårsage alger vokser inde i tanken.

•Sæt regn tønde oven på to aske blokke placeres side om side. Du kan bruge andre materialer, hvis det ønskes, men regn tønde skal være forhøjet for at vandet kan løbe ud af det ordentligt.

•Installer en bøde mesh skærm, såsom vindue skærmen, over toppen af regn tønde. Denne mesh skærm tjener til at forhindre blade fra tilstopning af tønden og til at forhindre adgang til myg, som vil lægge æg i vandet. For at installere det, fjerner det øverste låg fra regn tønde, placere trådnet over toppen af tønden og derefter placere toppen tilbage på tønden.

•Wait indtil der har været nedbør og vedhæfte en haveslange til vandhanen i nærheden af bunden af regn tønde. Strække anden enden af slangen til den placering, du ønsker at vand og derefter tænde vandhanen håndtag på tønden mod uret for at åbne strømmen af vand. Drej håndtaget med uret for at stoppe strømmen af vand, når du er færdig.

•Udtøm tønde med vand efter hver regn i vintermånederne (i et moderat klima med periodiske fryser. Tønden bør aldrig være mere end 75 procent fuld give mulighed for udvidelse, som vandet fryser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com