Sådan reparation Rot i træ dæk

October 17

Sådan reparation Rot i træ dæk

Træ dæk kan vare lang tid, hvis de vedligeholdes korrekt med rengøring og fugemasse applikationer. Men de er lavet af tømmer, så de ikke vil vare evigt. Hvis du bemærke nogle af stolperne rådner op, tage sig af problemet hurtigt. Rådnende tendens til at sprede sig til andre overflader, træ, hvis det ikke er fjernet. Hvis det sker, vil du erstatte hele dækket i stedet for en eller to stykker.

Instruktioner

•Træk ud negle holder i rådnet gulv planker, ved hjælp af klo slutningen af en hammer. Måle den gamle bestyrelse med et målebånd og skar et nyt med en rundsav, så er det den samme længde. Brug den samme type af træ, så farve og korn vil nøje matche.

•Sæt den nye træ planke i position hvor anden, blev fjernet. Negle det ned til strøer under, ved hjælp af 3-tommer søm.

•Tag gelænder og rækværk bjælker, der er råddent. Trække ud negle til at fjerne det gamle træ. Hvis det er virkelig slemt, kan du sikkert bare slæbebåd på brættet og fjerne den.

•Measure nyt træ til at matche de sektioner, du tog ud. Skær til måling, og negle på plads med 3-tommer søm.

•Klippe en 4 x 4 eller 6 af 6 tommer stråle til højden på dækket og kile den 1 1/2 fod fra rådnet støtte stråle. Dette vil hjælpe med at holde dækket mens du fjerne rådnet en. Skære rådnet støtte med en håndsav og grave det op af jorden.

•Dig ud i hullet for at fjerne enhver løs snavs, der faldt og tilføje 6 inches af dybde til det, ved hjælp af en skovl. Fyld hullet med 6 inches af grus og tamp det.

•Sæt en stråle i hullet. Vedhæft den til undersiden af dæk med bolte. Placer stråle op mod undersiden støtte, som den tidligere beam blev knyttet til. Brug en blyant til at markere gennem huller i undersiden støtte og på bjælken. Bore huller gennem strålen hvor du har foretaget varemærkerne. Glide bolte gennem bjælker og i hullerne i den tværgående støtte. Spænd dem ned med nødder, ved hjælp af et stik skruenøgle og tænger.

•Nudge bunden af stråle at forene det. Blandes cement i en spand som anvist på pakken, og hæld det i hullet. Dette skal indstille op til ca. en dag. Når cementen er sat op, kan du fjerne den midlertidige støtte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com