Hvordan at bringe glans tilbage til spisebord

April 4

Hvordan at bringe glans tilbage til spisebord

Spiseborde har ofte en olie-baseret polyurethan finish. Hårdt, for det meste klare toplak beskytter pletten og træ nedenunder. Over tid, denne finish begynder at sløve, og beskadigede områder og vand ringe yderligere reducere den overflade glans. En grundig rengøring, omhyggelig reparationer og beregnede polering gendanne de fleste borde. Men i nogle tilfælde finish bliver alt for slidt og gammel, og den eneste måde at genoprette tabellen spisestue glans er at anvende en ny beskyttende topcoat.

Instruktioner

Rengøring og reparation af skader

•Tag lag af oprustning forårsaget af møbler polish og voks, ved hjælp af mineralske spiritus eller terpentin. Sætte på handsker; fugt en klud med produktet og polere det ind i tabellen. Passe på ikke for at oversaturate træ.

•Sæt en ren, foldede håndklæde over vand mærker. Opvarm din jern til den laveste indstilling og tryk det forsigtigt på håndklæde, at holde det på plads i fem til 10 sekunder. Løfte jern og håndklæde, og Gentag processen indtil mærkerne forsvinder. Hvis denne metode ikke virker, våd en klud med denatureret alkohol og let buff vand ringe, indtil de forsvinder.

•Få buler og ridser efter behov. Bruge en filt-tip møbler pen for meget lys ridser og en wax stick for dybere huljern, matchende produkter at pletten farven på bordet. Gælde kun disse produkter til de beskadigede dele efter producentens anvisninger, forlader de omgivende områder urørt.

•Buff kogt linolie i bordpladen mens iført handsker til en glat, skinnende finish. Du kan også bruge automotive gnide sammensatte som en lidt slibende møbelpolish at fjerne mindre scuff mærker og shine op overfladen.

Genoprette glans med friske polyurethan

•Sand hele tabellen i tre faser, begyndende med 100-sandkorn sandpapir og arbejder dig vej op til 150-grus og 220-sandkorn sandpapir. En magt sander gør det hurtigt af dette, men det er ikke nødvendigt at fjerne alle eksisterende pletten på bordet. Du ønsker at oprette en jævn og flad overflade og spark op den blanke topcoat til at skabe et solidt grundlag for den nye topcoat.

•Mix en kan klare, blanke olie-baseret polyurethan grundigt. Hæld nogle af produktet i en plastik skål og klippe det med mineralske spiritus i 2 dele poly forholdet 1 del mineral spiritus. Holde resten af polyurethan separat. Denne indledende blanding skaber et tyndt segl på træ, beskytte det mod skader i fremtiden og giver dig den glatteste, glittet finish.

•DIP en 2-tommer pensel i forsegling blandingen og anvende en tynd, selv frakke til hele bordet, overlappende penselstrøg let. Tillad polyurethan tørre i fire til seks timer.

•Stir kan af polyurethan grundigt. Anvende en tynd, selv frakke til tabellen, dyppe penslen direkte i kan. Vent på færdig til tørre i 24 timer og anvende et sidste lag af straight polyurethan. Lad denne tørre i yderligere 24 timer.

•Undersøg dit arbejde. Skrab drypper og bobler ud forsigtigt med et barberblad. Våd ultra-fine 400-sandkorn sandpapir med koldt vand og forsigtigt sand hele tabellen for at udglatte polyurethan. Flere lys passerer med hyppige rewetting er alt, hvad der er nødvendigt. Tørre bordet med en tack klud. Lad finish kur i tre til fire dage. Slut med automotive polering sammensatte poleret i tabellen med en ren klud til at øge glans.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com