Teknikker til hånd slibning trægulve

April 4

Afslibning af trægulve i nogen del af dit hjem kan virke som en skræmmende og tidskrævende opgave. Ja, det kan være. Men med de rette værktøjer og teknikker, kan du finde, at arbejdet ikke vil være så hårdt, som du forventede. Ved hjælp af de korrekte værktøjer og teknikker til sand trægulv vil også sikre, at du bevarer deres naturlige skønhed for det mest professionelle og tiltalende resultater muligt.

Værktøjer af handelen

Hånd-slibning en træ gulv dækker en række muligheder. Det kan betyde, at bruge noget fra en stor elektrisk drum sander ned til en palm sander eller endda et enkelt ark af sandpapir holdt i din hånd.

For store arbejdspladser, en drum sander vil få dig i gang, men det er stort, ligne en støvsuger eller en plæneklipper med en speciel vedhæftet fil, der bærer en stor slibning bælte. Bæltet spinder rundt på en tromme forsamling, så brug sådant udstyr tager lidt af evnerne til at undgå udhuling eller swirl mærker. Mange mennesker tøver med at bruge sådan et stort stykke af udstyr på deres trægulve og vælger i stedet at anvende lidt ekstra knofedt for at få arbejdet gjort. I sådanne situationer er en håndholdt pad sander, også kendt som en palme sander, ideel. Stadig vælger andre den gammeldags slibning blok, som giver mulighed for den bedste kontrol af slibning på en lang række overflader, især dem skæv med alderen.

Slibning teknikker

Når du bruger et bælte sander, start med en groft, lav-grus-nummer sandpapir, sige en 20 grus. Følg vejledningen på opererer sander. Hvis det er muligt, vil praksis slibning en del af ordet, som du ved blive dækket, såsom områder under underholdning centre eller sofaer, før at tackle de mere mærkbare områder for sal. Flytte sander i retning af korn i en kontinuerlig bevægelse hen over gulvet, uden afbrydelse i ethvert sted, som kan forårsage gouges. Flytte frem et par fødder, og derefter tilbage. Løft forenden af maskinen fra gulvet, når du tænder. Når du bruger en slibning pad eller blok, vedhæfte ru-sandkorn sandpapir (lavest grus-nummer, jo grovere overflade) og igen, sand i retning af træets årer.

Efterbehandling

Efter du har gået over gulvet med en ru-sandkorn sandpapir, Gentag med en medium-grit papir (mellem 50 og 60) og derefter færdig med en finere sandpapir (generelt mellem 80 og 100 grus). For en glattere, finere finish er det bedst at bruge en pad eller blok sander til at fuldføre processen. Feje gulvet for at fjerne slibning partikler og derefter give gulvet et bad med et håndklæde eller svamp. Brug længe, selv slagtilfælde i retning af træets årer til at fjerne fine partikler og støv før maling eller farvning din hårdttræ gulv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com