DIY Cement fiskedam

October 18

DIY Cement fiskedam

Fisk har brug for svømning steder og kurser. Pond's form, dybde og åbent vand rum, give fisk værelse for at leve. Planlægge hvad din værftet kan give og ser rart i din landskab. Cement kan danne form, du synes bedst. Bare bruge tålmodighed og omsorgsfuldt.

Udformningen af jorden

Undersøge stedet i gården, hvor fisk at opdage figuren Dam. Holde klar af klipper og hårdt jorden for svært at grave. Kigge efter firma jorden, hvor du vil bund og vægge. Find fast dannede jorden formationer hvor du ønsker de støttende grænser omkring dammen. Tage den gode form, som naturen tilbyder.

Grave dammen og færdig ved at arbejde på de civile konturer, der matcher din værftet. Tage ud af hullet alle snavs. Fast op figuren ved går og klappede konturer med dine hænder.

Tilføjelse af Cement

Sted en jord-venlige plastik liner i hullet til at beskytte mod dræning. Give cementen et fundament i lille hul hønsenet, omhyggeligt formet til figuren hul og wired sikker. Brug fast cement, der har en væsentlig del af sand og grus, 4-til-1, så cementen ikke vil slide og fordreje form på skråninger og sidevægge. Layer 2-inches cement, og den sikre struktur ved at trække hønsenet. Lag i en anden 2 inches oven på fast form. Forfine form med cement pasta fremstillet af én del cement og seks dele vand spredning på med en float. Gøre en glat overflade med nice konturer.

At gøre en levende Dam

Måle længe over dammen, hvis stien er god til fisk til at svømme. Give plads til sving, en overnatning fisken bliver dyrt værdsætter i deres dage i svømning. Give plads til planter. Planterne har brug for plads til at vokse uden trænger sig ind på fiskens område. Håndværk pond's grænsen ind en god pasform for landskabet. Dette indebærer open air for sommerfugle, sikker passage for frøer og nem adgang og visning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com