Hvordan man Test for skimmelsvamp i/c kanalerne

March 16

Hvordan man Test for skimmelsvamp i/c kanalerne

Skimmelsvamp er en plante svamp, der henfalder organisk materiale. En lille skimmelvækst og tilstedeværelse i dit hjem er helt normal, men overdreven mug kan være en årsag til bekymring. Test din air condition kanaler for skimmelvækst at afgøre, om du har en usund niveau af skimmelsporer i dit hjem. Skimmel testkit er dog begrænset. De kan kun vurdere mængden af skimmelsporer i deres luft i stedet for synlig skimmelvækst og ikke alle skimmel testkit vil kunne identificere alle typer af skimmel vokser i dit hjem. Bruge en mold testkit som en indledende øjebliksbillede af mug i dit hjem i stedet for komplet og detaljeret billede. Køb et testkit på et hjem forbedring eller hardware butik.

Instruktioner

•Tag på latex handsker til hindre dig selv fra forurener dit petriskål prøve.

•Pour medium fra din testkit i petriskålen leveres og luk låget.

Anslag dysefastgørelsen swirl petriskålen, så at mediet dækker bunden af petriskålen uden at berøre indersiden af skålen låget. Lad mediet hærde for en time.

•Åbn din aircondition udluftning. Vælg den vest, der er længst fra din HVAC-system.

•Tag låget fra petriskål og tape den åbne parabol inde i din aircondition udluftning ved hjælp af gaffatape. Pas på ikke at røre mediet. Tape det i såsom måde at mediet er fuldt eksponeret til luften i aircondition-systemet.

•Drej aircondition på 10 minutter.

•Tag petriskålen og erstat låget. Lad det sidde i 96 timer. Hvis du kan se synlig skimmelvækst, sende petriskålen til laboratoriet er angivet på din kit for test. Hvis du ikke kan se synlig vækst, simpelthen smide petriskålen væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com