Daphne plante typer

October 18

Daphnes er små til mellemstore buske værdsat som fundament planter og til brug i sådanne scenarier som rock haver. De genererer duftende blomster, med de forskellige typer producerer blomstrer i forskellige nuancer, afhængigt af den art eller sort. Daphne buske har et ry for klarer sig godt i skyggefulde steder, giver dem alsidighed i landskabet. Frosthårdførhed er ikke et fælles træk i daphnes, men der findes flere typer til udplantning i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner varmere end zone 3.

USDA zoner 4 og 5

Carol Mackie er et daphne Kors, der vokser i USDA zoner 4 og 5, nå højder mellem 2 og 3 fødder. Carol Mackie producerer bleg rosa blomster i maj og sine grå-grønne blade, med cremet-farvet grænser, ophold på anlægget i vintermånederne. Albomarginata er en sort af rose daphne (Daphne cneorum), der vokser til samme størrelse som de overordnede arter--for bare 12 inches. Sin tegning kort er dens brogede blade, med hvide kanter. Dens aromatiske pink blomster er April bloomers.

USDA Zone 6

Steg daphne kultivarer til USDA zone 6 omfatter Alba, en formular, der er endnu mindre end moderplanten, der er kun 12 inches høj til at begynde med. Alba producerer hvide blomster og fungerer godt som en groundcover arter. Pink blomster og stedsegrønt løv som forældrearter viser er Karakteristik af Eximia, en anden type af rose daphne. USDA zone 6 er egnet til dyrkning af Ruby glød, en sort, der får 12 inches høj og udvikler dybt pink blomster.

USDA Zone 7

Kaukasisk daphne (Daphne caucasia) blomstrer fra juni til første frost i oktober, udklækker duftende hvide blomster. Denne type af Daphne-programmet virker i USDA zone 7 langs bygninger som en foundation arter. Det gør godt i veldrænet, fugtige områder i skyggen, ifølge Washington State University Clark County forlængelse. Somerset er en løvfældende hybrid type daphne akklimatiseret til zone 7. Det har tætte kviste, vokser langsomt og når 5 fod høje. Dens meget duftende pink-hvide blomster fylder luften med deres parfume i løbet af maj i skov haver.

USDA Zone 8

Holde rødder cool med barkflis og jorden fugtig, når du bruger Lawrence Crocker i USDA zone 8. Denne hybrid daphne er stedsegrønne, med mørk rosa blomster, der åbner i maj og juni. Det tåler varme og fugtige klima i zone 9. Silveredge kom ved passage af rose daphne med kaukasiske daphne; Resultatet er en busk med grønne blade der har sølvfarvede til gullige kanter. Silveredge vokser mellem 3 og 5 fod højt gennemsnitligt og dens lyserød-hvid forår blomster gør det en værdig modellen plante i zone 8.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com