Hvordan ændrer jeg kombination på en vagtpost D880 sikker?

October 18

Sentry D880 sikker egenskaber en kombination afløse hos en standardkode udskrives på din instruktionsbog. Du kan ændre standard kombination til en personlig en, men du vil har brug for hjælp i denne forbindelse.

Advarsel

Din sikker kombination er tilfældigt udvalgt og er specifikke for din sikker. Sentry anbefaler opbevaring din instruktionsbog på et sikkert sted og ikke i pengeskabet, som vises både din sikker kombination og serienummer.

Identifikation

Du skal give Sentry din sikker serienummer i tilfælde af at du mister eller glemmer din sikker forudindstillede kombination. Den eneste måde at hente den forudindstillede kombination er at indlevere en notarielt bekræftet brev med din sikker serienummer og en $6 postanvisning (fra 2011) til skildvagten.

Sentry gruppe

882 Linden Avenue

Rochester, NY 14625-2784

Overvejelser

Du kan ændre kombinationen på din Sentry D880 sikker, men ifølge Sentry, det skal gøres af en professionel Låsesmed da det kræver specialværktøj. Hvis du ændrer en forudindstillet kombination til en personlig og glemme den nye kombination, kan ikke Sentry hjælpe dig åbne sikker, da den nye kombination ikke holdes på fil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com