Landskab anvendelser for et Sycamore træ

October 18

Landskab anvendelser for et Sycamore træ

Platanus occidentalis, amerikansk ahorn træ, vokser hurtigt og høj, med nogle massive kufferter og lemmer. Diametre af deres kufferter kan undertiden overstiger 10 fødder, hvilket gør sycamore et træ velegnet til store landskaber. Det er velegnet som en park, skygge eller vejtræ under de rette betingelser, men er forbundet med nogle problemer, som kan opveje dens flere attraktive funktioner.

Størrelse

Kun det største af landskaber vil korrekt støtte sycamore træ, fordi en typisk model er i gennemsnit mindst 75 fod høj, med mange modning forbi 100 fod høje. Denne store størrelse gør en sycamore en god mulighed til udplantning i åbne offentlige arealer, såsom parker eller på universiteter, hvor der er plads til at vokse uhindret. I en lille gård, en ahorn,--der kan vokse til modenhed i så lidt som 20 år efter Floridata--kan hurtigt overvælde alt med dens spredning, store lemmer, store trunk og omfattende rodsystem.

Skygge træ potentiale

Størrelsen af en ahorn, kombineret med dens store blade, gør det en solid skygge træ muligheden for den højre del af din ejendom. Bladene er bredt, udvikle til mellem 6 og 10 inches i både længde og bredde, med blade på de yngre skyder endnu større. Dette tillader træet at fungere som en skygge arter. Bladene, giver dog ikke usædvanlige falde farve, skiftende fra grønne nuancer til kedelig brun nuancer i efteråret.

Dekorative funktioner

De mange attraktive funktioner i sycamore gør det en fremragende ornamentale valg. Barken alene gør en sycamore skiller sig ud året rundt, som de ældre træer bark skræl væk i strips til at afsløre de farverige indre lag. Ahorn synes at besidde et dække af camouflage på sin kuffert og store lemmer fra denne virkning. De store blade og hængende frø bolde, der er så bred som 1 tomme også give træet værdi. Frø bolde vises runde, består af et utal af frø pakket sammen for at danne en cirkulær form. De hænger på træet godt i de koldere måneder, falder fra hinanden i løbet af sen vinter/tidligt forår.

Potentielle ulemper

Ahorn kommer med ingen mangel på eventuelle problemer. De store lemmer kan komme brasende ned, da træ er som regel svage, gør grene sårbare over for storme. Kuldet skabt af den faldende blade, kviste og frø bliver en akkord til at rydde op under træet. Morbærtræerne har et ry for at være meget sårbar over for en sygdom kaldet anthracnose. Dette svampe lidelse dræber de nye blade når springs indslag længere perioder i vådt vejr. De omfattende rødder kan invadere kloakker, fortove og indkørsler hvis plantet for tæt på disse strukturer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com