Hvornår kan jeg beskære buske?

October 18

Hvornår kan jeg beskære buske?

De fleste landskab buske med fordel årlig beskæring. Disse trims hjælpe busk bevare sin form mens opmuntrende nyt blad og blomst produktion. Beskæring hjælper også tynd planterne, så luften cirkulerer frit mellem grene, som hjælper med at forhindre nogle svampesygdomme. Fjernelse af døde og beskadigede træ kan opstå på ethvert tidspunkt af året, men buske udføre bedst når mere dybdegående beskæring opstår i den rigtige sæson.

Forår-blomstrende buske

Azalea, clematis og weigela er eksempler på foråret blomstrende buske. Disse buske blomst før eller kort tid efter at producere løv. De danner blomstrende knopper til det følgende forår i sommermånederne efter blomstring. Disse buske kræver beskæring umiddelbart efter blomstringen cyklus er fuldført. Beskæring senere på året trims væk de nye blomsterknopper og forhindrer buskene i producerer deres fuldt flor i foråret. Mindre beskæring til at fjerne vinter beskadiget træ i slutningen af vinteren hæmme ikke blomstring og hjælper med at forbedre sundheden for busken, men større beskæring foregår tidlig om sommeren når planterne mister deres blomster.

Sommer-blomstrende buske

Buske, der blomstrer om sommeren, som sommerfugl buske og gardenias, udgør normalt deres blomsterknopper i slutningen af foråret når de er færdig bladre. Disse buske svarer bedst til slutningen af vinteren eller tidlig forår beskæring udført mens anlægget er stadig sovende. Trimning i efteråret efter busk fuldender blomstrende styrker en flush af bud nye vækst, der ikke kan tåle vinteren kold, forvolder skade på busken. Beskæring når nye vækst begynder kan trimme væk de udvikle blomsterknopper. Tidlige forår beskæring tvinger nye vækst og mere blomsterknop produktion på disse busk sorter.

Løv buske

Løvfældende og stedsegrønne blade buske, som ikke blomstrer tåler beskæring i både om sommeren og foråret. Udfør større beskæring i det tidlige forår når planterne er stadig i vinteren vækstdvale eller semi-vækstdvale. Trimning busk, før det vågner fuldt ud senere på foråret forhindrer chok til anlægget. Summer beskæring til at kontrollere formen på busken ikke forårsage skade på den plante, men beskæring for sent i sommeren eller falde kan forårsage bud nye vækst mere udsat for frost skader.

Hække

Både blade og blomstrende buske er undertiden uddannet i en hæk. Formelle hække kræver hyppig beskæring til at opretholde deres størrelse og form. Svær beskæring forekommer i slutningen af vinteren når Busk er stadig sovende. Hyppig beskæring fortsætter fra sent forår til sensommeren at opretholde form af grene, som de udtrykte på ny vækst. Blomstrende hække oplever deres første årlige beskæring på det tidspunkt er angivet til foråret eller sommeren blomstrende sorter, og beskæring fortsætter efter behov for den resterende del af sommersæsonen. Nogle blomster fjernes under vedligeholdelse beskæring, når blomstrende planter bruges til hække.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com