Sådan Caulk i nedenfor-frysning temperaturer

October 18

Sådan Caulk i nedenfor-frysning temperaturer

For caulk at holde ordentligt til udendørs områder af dit hjem, så prøv at vente, indtil temperaturen er mellem 40 og 80 grader Fahrenheit. Tørt vejr med ingen vind fungerer bedst. Hvis du har brug at caulk et område i nedenfor-frysning temperaturer, er odds det vil være for fugtige og sandsynligvis lidt blæsende, også. Heldigvis, med den rigtige teknik er det stadig muligt at få din caulking veludført arbejde.

Instruktioner

•Vælg en caulk, som er en gummi eller silikone-baseret og mærket til koldt vejr brug.

•Sæt en beholder med meget varmt vand inde i et køligere. Sætte caulk rør i køleren indtil lige før du planlægger at bruge dem. Caulk vil fungere bedre, hvis det holdes varm.

•Applicer en stærke opløsningsmidler som acetone, til en klud. Tør ned overfladen du planlægger at caulk. Når temperaturen er under frysepunktet, kunne der være et gennemsigtigt lag af is på overfladen. Opløsningsmidlet vil smelte isen og fordampe sidesten vand.

•Fyld en spand med meget varmt vand og har det i nærheden af dig, som du caulk. Som caulk bruger du begynder at blive koldt, beholderen anbringes inde i spanden i et par minutter til at varme det op.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com