Hvordan man dyrker Apple Tree planter

October 19

Færre aktiviteter i livet er mere tilfredsstillende end dyrkning og høst din egen frugt. For spirende gartnere er æbletræ et ideelt sted at starte. Generelt lav vedligeholdelse, æbletræer producere en overflod af smukke blomster hver forår og en bountiful høst af sprød frugt falder. Mens æbletræer kan være vokset fra frø sået direkte i jorden, er det meget mere udbredt at transplantationen en sætteplante. Mange havecentre bære en klar forsyning af apple tree planter, men du kan dyrke din egen, hvis du ønsker.

Instruktioner

•Purchase æbler fra dagligvarer butik eller landmænd marked. For at øge dine odds for succes, vælge frugt, der er blevet dyrket lokalt som bekendt disse typer af træer vil gøre godt i det lokale klima.

•Tag frø fra midten af æblet og forsigtigt rengøre alle af papirmasse væk. Fordelt frøene på et stykke køkkenrulle og læg dem på et varm, tørt sted. Efter at lade frøene tørrer i 14 dage, scatter dem jævnt over hele overfladen af et fugtigt stykke køkkenrulle. Fold håndklædet i kvarte, der helt dækker frø i materialet.

•Skub håndklæde i en plastic mad opbevaringspose. Forsegl posen og Placer det på nederste hylde i køleskabet. Kontrollere håndklæde hver dag, tilsætning af vand som nødvendige for at holde frotté fugtig. Efter seks til otte uger, bør æble frø begynde at svulme og spire, hvorefter det er tid til at fjerne dem fra køleskabet.

•Fyld 6-tommer gryder med en blanding af halvt kommercielle pottemuld og halvt strimlet sphagnum. Skubbe viskelæder slutningen af en blyant til overfladen af jorden, skaber tre små huller i hver pulje, ca 1/2-tomme dyb. Forsigtigt lirke frø fra papir frotté og slip ét frø i hvert hul. Dække frøene let med pottemuld.

•Sæt gryder på en plastik bakke, derefter tilsættes vand. Hæld vandet langsomt over pottemuld indtil væske begynder at sive fra bunden af plante. Flytte bakken til et varmt, solrigt sted. Kontroller overfladen af pottemuld hver dag og tilsæt vand, hvis nødvendigt for at opretholde et fugtigt miljø.

•Thin planter når de er 2 til 3 inches høj, forlader den højeste eller bedste ser planten i puljen mens du forsigtigt trækker resten fra jorden. Når de unge træer har udviklet deres andet sæt af blade, kan de flyttes udendørs og placeres i direkte sollys to til tre timer om dagen.

•Forøgelse den tid udplantningsplanterne bruger uden for gradvis, indtil de er udenfor i den friske luft hele dagen lang. På dette tidspunkt, er det sikkert at omplante dem på deres permanente placering i gården.

Tips & advarsler

  • Forvent ca. 30 procent af din apple frø til at spire.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com