Hvad er de tre funktioner bruges til at opdele planteriget?

October 19

Hvad er de tre funktioner bruges til at opdele planteriget?

Så mange som 450 millioner år siden, ført planter migration af akvatiske organismer på jorden, oprettelse af planteriget, vi kender i dag. Denne gamle og forskelligartede Kongerige udviklet sig over millioner af år, udvikle træk, at forbedret planter evner til at overleve de udfordringer forbundet med en land-baseret eksistens. I dag er de tre største Evolutionære udvikling hjælpe botanikere og taksonomer opdele planteriget bredt i fire typer af planter: de mosser, bregner, ikke flydende frøplanter og blomstrende planter.

Karvæv

De første landplanter, svarer til mos du ser i dag, havde ingen særlige strukturer til at transportere vand hele anlægget, herunder ingen rodsystem. I et vandmiljø, de ikke behøvede det: de var konstant vasket af vand, der leveres næringsstoffer samt hydrering. Mos er ikke anderledes og absorbere vand og næringsstoffer gennem deres blade, der kræver dem til at forblive lille og bebo kun fugtige steder. Som planter udviklet, udvikling af karvæv tillod dem at vokse mere og mere oprejst og live i områder med en mere begrænset vandforsyning. I dag, repræsenterer bregner det bedste eksempel på tidlig karplanter.

Frø

Dog bregner fortsatte med at være begrænset til miljøer, hvor de kunne regne med hyppig vanding. Mosser og bregner reproducere med sporer, og producerer en spore kræver regnvand til at transportere sædcellerne at ægceller inden for anlægget. Udviklingen af frøene befriet yderligere planter fra en afhængighed af en nærliggende vandkilden. Som en del af denne evolutionære proces, blev sex celler anvendes til at producere sporer mere og mere differentieret. Mandlige celler blev lille nok til at bæres på vinden til de kvindelige strukturer i et andet anlæg. Frø leveres yderligere ekstra beskyttelse og en ernæringsmæssig butik for den embryo under udvikling.

Blomster

I dag, repræsenterer nåletræer nogle af de tidligste frøplanter. Tidlig frø planter produceret pollen og frø men ikke blomster; deres frø hang udsatte på kegler, afventer levering af pollen. Blomster tilbudt flere fordele til planter. Frø flyttede i en æggestok, hvor de fik ekstra beskyttelse. Måske vigtigst af alt, tilskyndet men de lyse farver og lokkende dufte af blomster fodring af bestøvere, der i den proces, og som pollen fra plante til plante. På grund af dette, i dag, dominere blomstrende planter overvældende planteriget, ifølge University of Arizona's Tree of Life projektet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com