Hvordan til at identificere grantræer for Pejsebrænde

October 19

Hvordan til at identificere grantræer for Pejsebrænde

Det er ikke så nemt at fortælle et træ fra en anden. Dog peger på et enkelt træ, og at vide, om det er en spruce pine eller fir er ikke noget, kun eksperter kan mestre. Når man ser for god Pejsebrænde, det kan være meget nyttigt at vide, hvordan man korrekt identitet grantræer. Visse grantræer producere Pejsebrænde, der er rig på fugt og let at splitte, hvilket gør dem til et perfekt valg til opvarmning eller byggematerialer.

Instruktioner

Hvordan til at identificere grantræer

•Look på nålene. Alle evergreens vokse nåle i stedet for blade, og det kan gøre identifikation vanskeligt. Men hvis man ser nøje du vil bemærke et par funktioner, der angivet grantræer ud over resten. Nåle af Gran og fir træer vokser enkeltvis, mens fyrrenåle vokser i klynger (to, tre eller fem nåle til en flok). Grannåle vokse til at være mere runde i form, mens grantræer producerer nåle som er fladere. Prøv at rulle nålene mellem to fingre - hvis de ikke vil rulle, du sandsynligvis beskæftiger sig med et grantræ.

•Touch bark. Grantræer generelt vokser med glat bark, der er grålig i hue, et identificerende kendetegn, der er forholdsvis let at få øje på. Kig især på grenene af træet for at afgøre, om det er en firewood-worthy fir. Grantræer vil have grene med små fremskrivninger, mens fir grene er glattere.

•Undersøg kegler. Det er ikke bare pines; graner og grantræer vokser kegler, så godt. På Grantræet, vil kegler vokse i foråret og sommeren. I efteråret, de ydre skæl af kegle vil være kaste og træagtige stængler vil blive ladt tilbage. Fir kegler kan identificeres ved deres oprejst vækst.

•Vælg grantræer, der er mest tilbøjelige til at producere gode brænde. Ofte, vil typen af grantræer du vælger til din brændeovne formål afhænge af den region, hvor du bor. En af de mest almindelige er Douglas Gran, som ofte bruges til juletræer. Træ af Douglas Gran er let at opdele og producerer en lille mængde af aske, ideelle egenskaber til brænde. Uanset hvilken type af fir du vælger, vælge et træ, som ikke er for gammel (check glathed af bark at dømme alder, som grantræer blevet mindre glat med tiden) eller for høj. Husk, du vil have et brugbart træ, der kan skæres i logfilerne for brænde, så du ikke behøver den største sig i skoven.

Tips & advarsler

  • Har et praktisk kendskab til fælles evergreens, der vokser i dit geografiske område til at forenkle opgaven med at identificere grantræer for Pejsebrænde.
  • Aldrig skåret ned i et træ alene, og altid praksis korrekte sikkerhedsprocedurer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com