Hvorfor er min tropiske bregner dreje gul?

October 19

Hvorfor er min tropiske bregner dreje gul?

Tropiske bregner har overlevet i naturen siden mesozoiske, men de ofte gul og dør i ly af vores hjem. De fleste årsager til gulfarvning bregner er let behandles, men et par årsager er langt mere problematisk.

Sollys

En simpel flytning fra et vindue i nord til et øst vindue kan svide sarte blade. Bregner kræver filtreret lys. Stærkt lys, kan selv fra en reflekteret kilde, forårsage gulfarvning bladene. Hvis din fern gule når du flytter den, placere det tilbage i dens oprindelige placering og overvåge nøje fern. Husk på, de skiftende årstider også forårsage en ændring i lys.

Fugt

Vandlidende jord forårsager gule blade og er en væsentlig årsag til alvorlig svampesygdomme. Sørg for din fern jord afløb godt og kontrollere kronens teksturen for mushiness, et tegn på crown rot. Derimod forårsager lav fugtighed også gul indvendige blade. Tåge din fern eller sætte dem i en vand-fyldte, pebble-foret parabol.

Overdreven befrugtning

Bregner kræver ikke stærk befrugtning. I virkeligheden, mængden af gødning dine andre potteplanter nyde årsagerne gulfarvning i bregner. Bruge gødning i halv styrke til din bregner, April til September, og ikke befrugte i cool vintermånederne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com