Hvordan skal man behandle med fugtighed Under et mobilhome i vinter

April 11

Fordi mest mobile og fremstillede hjem ikke har massive mursten og mørtel fonde, sidder området under dem, ofte kaldet krybekælder, direkte over den nøgne jord. Dette giver mulighed for fugt fra jorden, at rejse opad ind i hjemmet eller at indsamle i en krybekælder. Det er ikke kun dårligt for trædele i hjemmet, men det kan være en grobund for farlige skimmel og meldug, som kan forårsage åndedrætsbesvær, allergiske reaktioner og andre sundhedsmæssige komplikationer. Af alle disse grunde er det vigtigt at minimere fugten og reducere fugt nedenunder hjemmet. Sådanne fugt er mere et problem om sommeren, men i varme klimaer er det en året rundt interesse, så bør betragtes som en generel strategi at forhindre krybekælder fugtighed.

Instruktioner

•Øge niveau af snavs nedenunder hjem og grade det glatte med en rake, således at jordoverfladen nedenunder hjemmet er 6 til 12 inches over den omkringliggende jordoverfladen. Dette tillader fugt at løbe i stedet for at sidde nedenunder hjemmet.

•Installer en polyethylen ark, som fugt barriere, over bunke af snavs nedenunder hjemmet. Hvis du har brug at tilslutte flere ark, skal du bruge vandtæt plast tape. Sikre ark med mursten.

•Installer perforeret vinyl jorden fodpaneler. Ikke-perforeret fodpaneler, som er standard, fælder fugt svarende til hvordan en lukket plastik kasse ville fælde kondensat. De perforerede fodpaneler vil holde dyr og børn ud fra hjemmet, men vil tillade fugt at flygte.

Tips & advarsler

  • En lille udluftning fan blæser ud af en udluftningsanordning i vinyl nederdel kan også hjælpe, hvis der er jordet elektriske stikkontakter nær bunden af hjemmet. Men enhver forlængerledninger, der anvendes bør ikke efterlades sidder på jorden, som de vil oprette en kortslutning, hvis vand finde sin vej under huset.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com