I hvilke stater kan du dyrke oliventræer?

October 19

Oliventræet er hjemmehørende i regionerne omkring Middelhavet og dele af Asien og Afrika. Der er tegn på at mennesker har dyrket oliven træer for mere end 8.000 år, ifølge Californien sjældne frugt avlere, Inc. Disse træer er værdsat for deres frugt, som er brugt raw for mad, eller presset for at gøre en rig, frugtagtig olie. Oliventræer blomstre i semi-tropiske miljøer med lange, varme somre og korte, milde vintre. Kun få stater er i stand til at støtte kommercielt vokset oliventræer.

Californien

Oliventræer vokser godt i USDA hårdførhed zoner 10 og 11, og nogle kolde hårdføre sorter kan tåle zoner 8 og 9. De fleste af staten Californien ligger disse klimazoner, selv om en lille del af den nordøstlige del af staten er i Zone 7. Oliventræer blev introduceret til Californien allerede i midt-til slutningen af 1700-tallet, da de blev dyrket for deres olie. Disse træer producerer bedste langs Californiens kyst dale hvor vejret er mest konsekvent varmt, og de fleste af de Forenede Staters kommercielt dyrkede oliven kommer fra staten 's landbrugs Central Valley.

Hawaii

Oliven er ikke en større kontant afgrøde for ø-staten Hawaii, men det kan ændre sig i fremtiden. Visse områder i staten, herunder dele af øen Maui, har de rette betingelser for at dyrke et antal subtropiske planter herunder druer, citrusfrugter og oliventræer. Formering af træerne er typisk gjort fra stiklinger, som træer, der dyrkes fra frø har tendens til at vende tilbage til deres oprindelige tilstand vilde, små frugter. Nogle sorter af oliven dyrkes i Hawaii begynde at sætte på frugt inden for tre år, men andre sorter kan tage fra 5 til 12 år at begynde at producere oliven.

Florida

De fleste af staten Florida er beliggende i zoner 9, 10 og 11, selv om den nordlige del og panhandle er i Zone 8. Oliventræer der dyrkes kommercielt i den sydlige del af staten. Tre sorter--Arbequina, Mission og Manzanilla--er velegnet til Floridas klima og trives overalt citruslunde er fælles. De er kolde solid ned til 12 grader F, er selvbestøvende og er resistente over for både sygdom og skadedyr. De fleste sorter vokse til 30 fod i højden, men sorten Mission kan nå højder på op til 50 fod.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com