Sådan installeres et badeværelse Switch Outlet

October 19

På grund af de elektriske produkter, såsom hårtørrere og barbermaskiner, der finder anvendelse i badeværelset, skal du installere en ekstra stikkontakt. Mange ældre huse kan kun har en switch, der driver badeværelse lys. Hvis dette er tilfældet i dit badeværelse, kan du tilføje en ekstra stikkontakt ved at installere en switch/outlet kombination. Du kan fuldføre opgaven med at installere en switch/outlet kombination i mindre end en halv time ved hjælp af fælles husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Locate effektafbryderen, der leverer elektricitet til parameteren udskiftede og vend det til den slukkede position.

•Løsn skruen midt på kontakten frontplade ved at dreje det mod uret med en standard skruetrækker. Fjerne frontpladen.

•Løsn skruen på toppen og bunden af parameteren ved at dreje dem mod uret med en Philips skruetrækker. Trække kontakten ud af boksen elektriske lidt til at få adgang til ledningerne.

•Unfasten de skruer, der sikre ledninger til switchen. Der er en splejset sort hot wire, en hvid neutral ledning og en kobber jorden. Fjerner parameteren og bortskaffe det når du frigøre ledningerne. Adskille den splejset sorte ledning. En er fra den vigtigste magt og en løber til det lys, der drives af parameteren.

•Tilslut kobber jorden wire omkring den grønne skrue på den nye kombination switch/outlet og stramme skruen. Vedhæfte den sorte varme ledning fra den vigtigste magt til messingskrue på outlet kombination. Vedhæfte den sorte ledning går til lys på messing skrue på den modsatte side af switch/outlet kombination. Vedhæfte den hvide neutrale ledning til sølv skruen på parameteren kombination.

•Stuff ledninger i boksen elektriske og sikker switch/outlet kombination til elektriske boksen med to skruer forudsat. Installere dækpladen og Fastgør det med skrue i centrum. Tænd for strømmen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com