Hvor hen til krog oppe en elektrisk sikringsskabet

October 20

Mens fuse kasser i boligen er hurtigt ved at blive rester fra fortiden, mange af dem er stadig i brug og fungerer godt. Fra tid til anden kan det være nødvendigt at wire, en af disse kasser. Fuse kasser er enkle enheder, der modtager store mængder af nuværende i de vigtigste sikringer og distribuere den til en bygning kredsløb gennem magt busser og sub sikringer.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til bygningen på den elmåler, før du begynder at arbejde på sikringsboksen. Aftag de 4 skruer, der holder dækslet til boksen og Fjern dækslet. Brug skruer og en skruetrækker til at fastgøre sikringsboksen til studs at forankre det på plads. Der vil være forborede huller i de fleste fuse bokse på siderne og tilbage til at bistå med dette. Indsæt de 3 store strømkabler fra den elmåler i toppen af sikringsboksen gennem port i midten af toppen. Brug wire strippere og fjerne om 1 tomme af isolering fra enderne af alle 3 ledninger.

•Skub enderne af de 2 sorte kabler under lugs i toppen af sikringsboksen. Bruge en skruenøgle til at stramme lugs ned på ledningerne. Skub i slutningen af den hvide ledning under lug i toppen af den neutrale bar på den ene side af sikringsboksen og Fastgør det ved at stramme lug med Skruenøglen. De vigtigste sikringer er patroner, der vil klip i indehavere, der kan sættes ind i åbningerne under lugs hvor de sorte ledninger er knyttet. Disse vil være sat i sikringsboksen som en af de sidste trin.

•Sæt 120 volt ledninger for bygningen kredsløb i sikringsboksen gennem portene på siderne, bunden og toppen af boksen. Skære ledninger med bidetang at forlade omkring 18 inches af wire inde i sikringsboksen. Strip omkring 10 inches af den ydre isolering fra enderne af disse ledninger med wire strippere. Fjerne om 1 tomme af belægningen fra enderne af de indre ledninger med wire strippere.

•Sæt enden af en af de sorte ledninger under en skrue, der er nær en lunte socket og stramme skruen med en skruetrækker. Skub ender af den hvide ledning og den nøgne wire, der er knyttet til den sorte ledning under skruer på den neutrale bar og sikre ledninger ved at stramme skruerne. Gentag denne proces for hver 120 volt kredsløb vil bygningen fra denne sikringsskabet.

•Installer 240 volt kredsløb af indlagde ledningerne i sikringsboksen og stripping dem på samme måde som 120 volt ledningerne. Fastgøre enderne af 2 sorte ledninger eller den røde og sorte ledning under skruer nær side af de vigtigste sikringer. De hvide og nøgne eller hvid og grøn ledninger vil tillægge den neutrale bar ligesom ledningerne til 120 volt kredsløb.

•Brug wire klemmer der har læber til at klemme på sikringsboksen omkring ledningerne, så de lukker boksen for at sikre ledninger i sted for alle kredsløb. Skruen på klemmen bør være på ydersiden af sikringsboksen. Udskifte coveret til sikringsboksen ved at knytte det med de 4 skruer, der holder det til boksen. Stik i de vigtigste sikringer og indsætte alle 120 volt sikringerne til de relevante kredsløb. Tænd power på boksen elmåler til at udføre jobbet.

Tips & advarsler

  • Sluk altid magt til sikringsboksen før arbejder på de vigtigste sikringer eller installerer boksen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com