Hvad er en sikker måde at dræbe mos på et tag?

October 20

Hvad er en sikker måde at dræbe mos på et tag?

Moss, de grønne, fuzzy vækst på dit tag, er ikke kun grimme, men i sidste ende skader helvedesild og reducerer levetiden for taget. Almindeligvis vokser på den nordlige side af et tag eller del udsat for skygge, fælder moss vand, forårsager tagmateriale og træ nedenunder til at rådne. Selv om kemiske bekæmpelsesmuligheder for moss er let tilgængelige, forårsager de alvorlig misfarvning og skader planter og andre objekter, jorden under afstrømning. Heldigvis findes et par billige og giftfri metoder til moss fjernelse.

Skrubbe

Måske er den enkleste og billigste metode til at dræbe og fjerne mos fra dit tag til at skrubbe det ned. På grund af mængden af fysisk arbejde involveret, er det imidlertid bedre at hverve hjælpere, når det vedtager denne metode, især hvis taget er stort, eller bruge denne metode til et lille tag eller en med begrænset moss vækst. I denne metode, du indsætter en børste på krat på en pæl og trække den ned taget, i retning af helvedesild er installeret, for at rive den lavvandede rodfæstede moss. Undgå at skubbe børste mod helvedesild eller du kan få dem uoprettelig skade.

Power vask

Betragte magt eller pres vask moss off et tag fremstillet af spanske fliser, der ikke understøtter din vægt. Bruge en højtryksspuler, der leverer vand mellem 1200 og 2000 psi eller pounds per kvadrattomme. Placer dysen af skive i nærheden af toppen af taget og arbejde din vej ned langs området til at løsne og fjerne mos. Gå over taget flere gange for at sikre du fjerne Mosset helt. Hvis det er påkrævet, løsne stædig sektioner af mos på taget med en polak og magt vask til at fjerne den.

Sikkerhedsforanstaltninger

Træffe passende sikkerhedsforanstaltninger for at mindske risikoen for ulykker, når du fjerner mos fra taget. Når skrubbe eller højtryksspuling et skrå tag, stå på en stige, der fastgøres forsvarligt i jorden, eller tildele en assistent til at holde den nederste ende fast for yderligere support. Hvis du skal gå på taget, sko, såler af skid-bevis. Sikre overhead elledninger ikke kommer i vejen. For at undgå at beskadige taget, holde dyse for højtrykspuler 8 til 10 inches fra tag overfladen. Højtryksspuling og skrubbe give kortsigtede alternativer til moss styre, men ikke forhindre, at problemet opstår igen.

Forebyggelse

Installere galvaniseret kobber strimler eller ridge hætter på taget til at forhindre moss fra fornybare. Let tilgængelig i de fleste tagdækning forsyningsvirksomheder, materialerne, der er nemme at installere. Kobber dræber mos og forhindrer genvækst. Indsæt kobber strimler vandret nedenunder tag helvedesild, forlader 4 til 5 inches af kobber udsat. Dette giver de kobber molekyler til at køre ned i regn, at skabe et miljø giftige til moss vækst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com