Hvordan man laver en Gardenia plante blomstrer

October 20

Hvordan man laver en Gardenia plante blomstrer

Gardenias er store landskabspleje buske, der bærer cremet hvid, stærkt duftende blomster. Buske vokse fra 2 til 15 fod høje, afhængig af sorten, og vedligeholde deres mørke, blanke blade året rundt. Disse er de subtropiske planter, der foretrækker moderate klimaer og masser af fugt, men præcis plantning placeringer kan variere afhængigt af den voksende region. Hvis du har en gardenia busk, der nægter at blomstre, tage skridt til at ændre placeringen, jordbunden, ernærings- og vanding for at hjælpe det videre.

Instruktioner

•Plant gardenias ifølge USDA plante hårdførhed zone for din region. Holde dem udendørs i områder, der får temperaturer mellem 60 og 80 grader F i løbet af sommeren, og hvor temperaturen aldrig falder under 20 grader F i vinteren. Holde planterne i 10 - 20-gallon krukker i koldere områder, og flytte dem indendørs om vinteren. Disse planter er hårdføre kun til 20 grader F, og kan ikke at blomstre, hvis de er for koldt eller for varmt.

•Etablere gardenias voksende placering til højre. I varme klimaer, hvor somre nå 70 til 80 grader F, plante gardenias i delvis eller filtreret sollys. I områder at blive køligere om sommeren, plante dem i fulde sollys. Gardenias ikke vil blomstre, hvis de ikke får nok sol, men kan brænde i fulde sollys, hvis den voksende region er varmt.

•Vælg den rigtige jord til dyrkning. Disse planter kræver dyb, rig og fugtig jord, så plante dem i quick-afløb jord kombineret med organisk kompost, tørv, flis, bark eller savsmuld. Bruge disse organiske materialer som barkflis samt, at opretholde jordfugtighed i varmen sommer. Gardenias ikke vil blomstre, hvis de ikke får tilstrækkelig ernæring fra jorden.

•Når gardenias tre gange i løbet af året med fisk emulsion, blodmel eller gødning for syre-elskende planter. God ernæring tilskynder fortsat gardenia blomstrer. Altid følge producentens anvisninger med hensyn til mængde og anvendelse af gødning.

•Kapacitet gardenias med 2 til 3 inches af vand om ugen for at opretholde konsekvent jordfugtighed. Gardenias kræver konsekvent fugt i jorden og bør aldrig gå tør. Blomstrer vil mislykkes, hvis de ikke får nok vand.

•Prune gardenias, når de blomstrer. På tidspunktet deadhead planter til at fjerne spildt blomster og beskære Busk for figuren. Beskæring før bloom eliminerer blomst blossoms, før de åbner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com