Sådan får Scuff mærker ud et gulv

October 20

Sådan får Scuff mærker ud et gulv

Scuff mærker gøre dine gulve ser beskidt og usoigneret, men disse mærker altid kommer ikke ud med blot en regelmæssig rengøring. Producenter af sletning svampe hævder deres produkter fjerne scuff mærker, men de fleste gulve eksperter anbefaler andre metoder, der er både billigere og ofte allerede findes i dit hjem. Følge deres råd og Fjern din scuff mærker så dine gulve kan se ren og ny igen.

Instruktioner

•Rub et tørt stykke køkkenrulle over scuff mærke, hvis du har en no-voks gulv, såsom et vinyl gulv. Let gnide gulvet indtil mærket forsvinder. Påfør en lille mængde af en faglig no-voks gulv renere, anbefalet af producenten, at stedet for at fjerne hård scuff mærker.

•Klippe en "X" i bunden af en ren tennisbold. Skubbe tennisbold på enden af et kosteskaft. Gnid tennisbold hen over overfladen af scuff mark at slette det; tennisbold fungerer som et sort mærke viskelæder. Dette virker normalt på alle hårde gulve typer.

•Spray en professionel hårdttræ gulv renere--hvis fjerne mærke fra et trægulv--direkte på stedet. Gnide let med en ren klud og buff med en tør klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com