Hvor ofte har du til at brødføde en Venus Flytrap?

October 20

Hvor ofte har du til at brødføde en Venus Flytrap?

Venus flytrap (Dionaea muscipula) er blandt de bedste kendte kødædende planter. Hjemmehørende i næringsfattige moser og moser i det sydøstlige USA, denne fascinerende plante udviklet sine specialiserede blade for fældefangst og fordøje insekter, så det kunne få kvælstof og sporstoffer fra bugs' organer. I modsætning til myten er Fluefangere ikke grådige foderautomater.

Fodring tidsplan

Venus Fluefangere dyrkes indendørs skal fodres en gang hver 1-2 uger. En enkelt insekt pr. plante er tilstrækkelig. Den fælde blade arbejde bedst, når du fodrer levende insekter af en størrelse, der passer komfortabelt fælder. Insekt skal røre ved to eller flere af trap blad udløse hår til at rejse fælden. Det snaps lukket i henhold til en anden. Da fejlen kæmper, udløser det blade til at lukke mere tæt forsegling bug inde hvor mavesyren opløse det så anlægget kan optage næringsstoffer. Fælden åbner igen i omkring en uge, forlader insekt exoskeleton for at blæse væk eller vaske væk.

Levetiden for fælder

Diffusering blade er godt for om fire eller fem lukninger. Efter, at dør de. Hvis en fælde fangster en fejl eller to før de dør, vil en større fælde vokse på sin plads. Men du bør aldrig fodre din flytrap rå hakket kød. Blandingen af næringsstoffer i jorden kød er forkert for anlægget og dødeligt vil forgifte det. Også, ikke unødigt tur fælder i hånden fordi der vil forkorte fælder levetid. En fælde, der er begyndt at blive brune er ved at dø og bør være snipped off.

Flytrap pleje

Holde din Venus flytrap sund er forholdsvis let. Dette anlæg kan lide masser af sollys og et varmt, fugtigt atmosfære. Sætte det i et vindue med stærk morgen sollys. I tørre klimaer, sætte dit anlæg i en fiskebowle eller terrarium. Fluefangere udviklet sig til at vokse i mineral-fattige sure jord. De får de fleste af deres ernæring fra sollys og insekter og meget lidt fra jorden. Derfor skal du ikke bruge nogen plantning blanding, der indeholder gødning eller tilføje enhver gødning. For meget jord ernæring vil dræbe disse planter. Venus Fluefangere gå ind i en sovende fase fra November til februar hvor de fleste af bladene dø ud. I løbet af denne tid, planter har brug for mindre vanding og mindre sollys men altid brug for et varmt, fugtigt atmosfære.

Pottemuld Fluefangere

Venus Fluefangere er bedst i en pottemuld fremstillet af 70% sphagnum sphagnum og 30 procent sand eller perlite. Sandet bør konstruktion kvalitet uden salt eller andre tilsætningsstoffer. Du kan bruge en 50-50 blanding af sand og perlite. Kommercielle avlere skib planter som en pære eller rhizom. Du plante det rod side ned med toppen lige selv med jordens overflade. Holde jorden fugtig (mørk) på alle tidspunkter af dug eller vanding. Bruge destilleret vand eller regnvand på dit anlæg. Vand fra hanen eller regelmæssig drikkevand på flaske indeholder opløst mineraler, der i sidste ende bygger i jorden, hvilket gør det alt for rig


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com