Hvordan du holder din Grill fra at blive stjålet

October 20

Ikke få fanget i nedslående holdning går til din gårdhave, kød og majs på cob i hånden, kun for at opdage, at din grill er borte. Ifølge Landsforeningen til grill, 81 procent af amerikanerne egen havegrill, ubeskyttet et svimlende antal potentiale trækul og propan enheder klar til at blive snuppet hvis venstre. Beskyt din grill hele året igennem korrekt opbevaring og baggård sikkerhed teknikker.

Instruktioner

•Opbevar grill inde en opbevaring skur eller garage når den ikke er i brug. Installere en hængelås eller vælge et skur, der er udstyret med en låsning døren forhindre nem indgang af en potentiel indbrudstyv.

•Fjern den grill hjul. Dette gør flytter grillen mere af en udfordring til den potentielle tyv. Geninstallere hjulene, når grillen er flyttet til vinteropbevaring.

•Tether grill til dine dæk eller gårdhave med galvaniseret eller rustfrit stål fly kabel eller kæde. Kør kæden eller fly kabel omkring grillens ben og knytte den til dæk eller gårdhave. Sikre det kædens eller fly kabel ender med en hængelås.

•Installer et hegn omkring din værftet eller omkredsen af dæk eller gårdhave hvor grillen er holdt. Installere en lås på gate til at gøre det vanskeligere for tyvene at komme ind i natten.

•Hold grill i et meget synligt område om natten. Flytte grillen til din forhave eller et veloplyst placering. Undgå at holde din grill i et sted, der er let tilgængeligt fra en gyde eller i nærheden af en indkørsel eller gaden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com