Hvordan man kan tiltrække den nordlige kardinal

October 20

Hvordan man kan tiltrække den nordlige kardinal

Den nordlige kardinal, ofte omtalt som en rød fugl, kan findes langs den østlige halvdel af USA fra Maine til Florida og så langt west som Arizona, New Mexico og Californien. Cardinals forbliver i samme område hele året og overflyttes ikke. Denne strålende røde fugl er ikke svært at tiltrække hvis du skabe et miljø, der omfatter funktioner i dens naturlige habitat.

Instruktioner

•Locate en fodring område, der er i nærheden af buske og træer der vil tilbyde husly til kardinal. En blanding af stedsegrønne og løvfældende træer er ideel. Cardinals vil gerne se den fodring område fra en aborre på en afstand fra husholdningernes trafik. Det er almindeligt for en af par af Kardinalerne at indstille watch mens andre feeds.

•Tilvejebringelse en tilstrækkelig forsyning af fuglefrø, som er en blanding af solsikke, saflor, revnet majs, hirse, jordnødder, hvidt brød og æbler. Kardinal foretrækker at formalet foder, men vil foder fra en platform feeder, hvis fødevareforsyningen er rigelige og attraktiv. Ved at transmittere en god blanding af frø under en platform feeder, kan du være i stand til coach cardinals til foder fra feeder.

•Tilvejebringelse en kilde til frisk vand. I områder hvor temperaturen dips lidt under frysepunktet en aktiv vand kan springvand forhindre frysning. Hvis dit område er koldere og kan du ikke give frisk vand i vintermånederne, give et springvand eller fugl bad om sommeren.

•Etablere et miljø, der giver en rugende område Cardinals. Træer eller buske står over for en åben mark vil invitere cardinals til reden i området. Når etableret disse smukke vil fugle forblive i samme område. Parret kammerater for livet og vil nøjes med at hæve deres unger i din baghave, hvis de er forsynet med et passende miljø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com