Sådan installeres hegnet lameller på en bakke

October 21

Sådan installeres hegnet lameller på en bakke

Gode hegn skaber gode naboer, eller så det gamle ordsprog siger. De giver også en klar skillelinje mellem egenskaber, som er den nemmeste måde at undgå tvister, selv blandt venner. Bygge hegn er typisk forholdsvis enkelt arbejde, men der er et par vanskelige pletter, der kan give dig problemer--eksempelvis gør vagtposter stå op lige på en bakke. Når du kender hemmeligheden, men spekulerer du hvorfor du gjorde ikke regne det ud hurtigere.

Instruktioner

Installation af indlæg

•Installer dine indlæg plumb. Nivellering indlæg er det trick, der gør det muligt at installere vagtposter straight. Efter indlæg er indstillet, og beton hældes, bruge en plan til at kontrollere post side til side og front til tilbage. Foretage justeringer for at få boblen i midten.

•Monter Stokke i en bord-af-plankeværk ved hjælp af følgende procedure. (For præfabrikerede paneler, spring til den anden sektion.) Montere vandrette skinner mellem indlæg efter lå på jorden. Køre en streng mellem indlæg: foranstaltning fra jorden op til den ønskede højde og uafgjort streng der. Kører strengen til den næste post og gøre det samme. Vedhæfte vandrette skinner på overfladen af de stillinger, efter denne streng. Vinkel cut eller gering, enderne af din skinner, så de falder i midten af hver post.

• Start på den første post. Plads det første strejkevagt fra jorden med en blok af 1 x 4 tømmer. Tillægge den øverste vandrette skinne med en enkelt skrue eller søm strejkevagt. Indstilles langs en lodret kant af blokadevagt og justere pæl, indtil det er niveau. Tillægge de resterende skinner, bruge mindst to skruer pr. jernbane.

•Measure de nødvendige plads mellem vagtposter og vedhæfte den næste ene i linjen på samme måde, ved hjælp af først som en skabelon. Gentag for hver pæl på bakken.

Blokader i præfabrikerede paneler

•Sæt panelet til indlæg på op ad bakke side af hældningen på toppen og bunden. Løsn skruer i vagtposter, således at panelet kan flytte diagonalt, eller "rack."

•Tillad vægt den i panelet at trække det, således at den nederste kant er parallel med hældning. Indstille downhill slutningen på en 1 x 4 blok til rummet det lidt væk fra jorden.

•Sæt den downhill side til den næste post ved hjælp af mindst to skruer i hver bane. Efterspænde skruer i panelet vagtposter og Gentag trin 1 til 3 for hvert panel på bakken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com