Sådan landskab for et salt miljø

October 21

Hvis du bor på havet eller lukker af, kender du sikkert alt for godt hvordan hurtigt salt luft kan dræbe eller skade dine planter. Det er også temmelig frustrerende at se dine smukke planter og blomster er brændt ihjel af salt. Da planter ikke er billige, kan løbende udskiftning af dem blive en byrde for din pengepung. Giv ikke op bare fordi din planteliv er ved at dø. Ved at følge disse enkle trin nedenfor, bør du snart kunne nyde en have, der blomstrer trods salt.

Instruktioner

•Understand, at din første skridt i at skabe et salt tolerant landskab er gennem uddanne dig selv. Bare fordi du kan se en smuk plante i børnehaven, betyder ikke, at det vil overleve under de ekstreme forhold du tvinger det til at leve. Så mange mennesker er uvidende om, at hver plante har visse miljøkrav. Ekstreme salt betingelser, der er konstant til stede på stranden, gør ikke en beboelig hjem for mange planter. Det er bedst at købe en bog om planter i dit område og se hvilke vil gøre bedst. Du vil sandsynligvis blive overrasket over hvor mange muligheder du har.

•Know at de fleste planter, du ser på de store detailforretninger ikke selv dyrket i det område hvor du bor. Tro det eller ej, gør det en stor forskel i hvor godt anlægget vil gøre. Hvis du tvinger det til pludselig udholde ekstreme salte forhold, vil det sandsynligvis ser syg eller dør. Køber planter på lokale gartnerier er generelt en sikrere måde at gå. De fleste lokale gartnerier enten dyrke deres egne planter eller købe dem lokalt. Disse planter har generelt en højere tolerance over for salt badeforhold, da Thats hvad de var rejst i. Også, de fleste lokale gartnerier har kvalificerede medarbejdere, som arbejder der, der er fortrolig med hvad ville vokser bedst i din landskab. Desværre i den større detailbutikker, mest personale kun laver et job og har meget lidt viden om planter.

•Hold Husk at installere hjemmehørende planter i din landskab er en anden sikker satsning for succes. Disse planter har været trives i lokalområdet og kan tage hvad dit miljø retter. Native planter er generelt mere resistente over for sygdomme og nemmere at vedligeholde. En ekstra fordel ved at bruge dem er du vil være med de lokale dyr og fugle med husly og mad. Du kan ikke gå galt ved at installere hjemmehørende planter i din landskab. Check i din telefonbog til at se om der er nogen planteskoler med speciale i native planter.

•Plant en salt tolerant hæk på den ydre omkreds af din værftet, der vender ud mod havet. Ved at plante en hæk, der kan tage salt, vil du hjælpe, blokere den salt luft ud planter i kraterets. En hæk er også gavnligt, at det vil hjælpe med at aflede nogen skadelige vind kommer fra havet mod dit hus.

•Hvis du ser noget vokser i dine naboer gården, og det er godt, så spørg dem om det. Ved at se, hvad gør godt i haverne omkring dig, bør du kunne få en idé om, hvad ville gøre godt i din værftet. Mange mennesker vil endda give dig en klipning eller en lille plante til at tage hjem. De fleste mennesker er beæret over at have deres værfter og planteliv bemærket og vil gerne dele.

•Whatever du gør, ikke give. Der er mange valg af træer, buske og blomster, der vokser ganske godt under ekstreme salt betingelser. Ligesom mennesker bor på fastlandet, kan du også have et frodigt landskab trods bor på stranden. Uddannelse til dine omgivelser er nøglen. Når du har fundet ud af hvad vil vokse, skal du have en sund, levende landskab på ingen tid.

Tips & advarsler

  • Købe et par planter i første omgang at se, hvordan de gør. Dette vil skære ned på bekostning af at skulle udskifte dem. Lokale havearbejde tjenester bør også kunne hjælpe i landskabspleje og vælge egnede planter.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com