Almindelige anvendelser af lægeplanter

October 21

Almindelige anvendelser af lægeplanter

Selvom de fleste mennesker køre til medicinskabet, når de har brug for hjælp til behandling af en lidelse, har moder natur givet mange nyttige planter. Fra simple urter til blomster og rødder, kan disse lægeplanter helbrede mange fælles klager, såsom acne og kvalme, naturligt og effektivt. Nogle planter kan blive brygget i te eller deres ekstrakter anvendes som en helende balsam, og mange kan være dyrket hjemme eller købt i supermarkedet.

Hudpleje

Mange lægeplanter kan bruges til at afhjælpe forskellige hudlidelser. På grund af sin antibakterielle egenskaber, kan olie af tea tree planter bruges til at bekæmpe acne ved at anvende olie til pletter eller føje det til produkter som ansigt vask og toner. Aloe vera har naturlig afkøling egenskaber, der gør det velegnet til behandling af solforbrændinger og andre mild varme-relaterede skader, selvom du bør konsultere en læge for moderat og svær forbrændinger. Saften fra bladene af planten kan anvendes direkte til det ramte område eller føjes til cremer og geler til at forbedre deres effektivitet.

Behandling af forkølelse

Selvom der kan være nogen generelle, absolut kur mod forkølelse, kan lægeplanter bruges til at bekæmpe dens symptomer. Eucalyptus, med oprindelse i Australien, er ofte føjet til kommercielle kold medicin, da det kan hjælpe med at bryde op slim og lindre sinus blokeringer. Hvis du vil bruge det naturligt, kan blade af planten koges for at frigive helbredende dampe, som kan indåndes. Echinacea er afledt af blomster og er almindeligt anvendt til at hjælpe med forkølelse ved at føje sin uddrag til te, juice og andre elementer. Ifølge New Mexico State University, echinacea har anti-inflammatoriske egenskaber og kan hjælpe med at kroppens raske celler kæmper de smittede af en kold virus.

Maveproblemer

Ingefær har længe været brugt til at lindre forrykket maver, og selv de Mayo Clinic foreslår det kan bruges til at hjælpe dem, der gennemgår kemoterapi cope med ekstrem kvalme forbundet med behandlingen. Ingefær kan indtages i en te, sodavand eller anden form for brugerne til at opleve fordelene. Frisk mynte kan også brygget i te at berolige en churning mave eller lindre flatulens. Ifølge haver flammer mynte kan også anvendes en appetit stimulerende for dem at behøve at tage på i vægt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com