Hvordan du får et hjem klar til at flytte i

April 16

Hvis du flytter ind i en tidligere besatte hjem har du sandsynligvis allerede taget hånd om de store ting som en del af dit hjem inspektion og forhandlinger. Men før du flytter ind i nogen tidligere besatte hjem der er et antal mindre projekter, der er meget lettere at tage, før du faktisk bevæger sig i og fyld dit nye hjem med møbler. Her er nogle projekter, som du måske ønsker at overveje, før du bevæger dig i-at hjælpe med at få dit hjem til "flytte ind" tilstand.

Instruktioner

•Think om farven på væggene. Er du tilfreds med farverne venstre bag? Hvis du vil ændre farverne, nu er det bedste tidspunkt at gøre det-når du ikke behøver at flytte nogen møbler. Maleri vagge og lofter i et tomt hjem er nem-alt du behøver er nogle slip tøj spredt på gulvet for at beskytte det mod sprøjt- og du er klar til at gå.

•Få slippe af med det gamle tapet. Score tapet med et tapet scoring værktøj (eller gør en række lavvandede nedskæringer med en hobbykniv), våd tapet med varmt vand blandet med eddike, og efter et par minutter tapet skulle skrælle. Efter tapetet er væk, vaske væggen med rene, varmt vand og du er klar til at forberede et frisk lag maling på væggen.

•Hav en Låsesmed erstatte de eksisterende låse med nye døde bolt låse til at sikre dit hjem sikkerhed; du ved aldrig, jer, der måske har nøgler til at passe dine gamle låse.

•Speaking af sikkerhed, er du sikker på røgalarmer arbejder? Du kan blot ændre batterierne i røgdetektorer, der er på plads, men da nye røgalarmer koster mindre end $10 hver, hvorfor ikke installere nye selv? Sørg for du installere en røgalarm på hver etage.

•Rent en Tæpperens maskine fra en hjem butik eller supermarked (eller købe din egen), så at du vil flytte ind i et hjem med ren, frisk gulvtæpper. Du ved aldrig, hvad lugt, pet dander eller mug kan lurer i bunden af tæppet bunke. Her igen, gør rengøring tæpper nu når der er ingen møbler, der skal flyttes jobbet meget lettere.

•Kontrollér isolering på loftet. Energy Star anbefalinger sige du skal have mindst R-30 i mange områder af landet, og som du flytte længere mod nord, anbefalingerne er steget hele vejen op til R-48. Da glasfiber bat isolering giver ca R-3 per inch tykkelse, du har nok? Installation af ekstra isolering kan være en rodet job, men det er meget lettere, før folk er faktisk i huset.

•Don't glemme alt om garagen. Nu er det tid til at reparere revner med murværk lappe sammensatte. Afslutte jobbet og give garage gulv et frisk nyt udseende ved at anvende et lag af beton eller epoxy maling, der vil hjælpe med at holde det ser godt ud i år.

Tips & advarsler

  • Nogle andre arbejdspladser, der er meget lettere at tage, før dit hjem er besat refinishing trægulve, stripning og lakering gamle træ møbellister og erstatte base bestyrelser eller krone støbninger. Stripning og lakering gulve er imidlertid som regel et job for fagfolk, mens arbejder på gamle dekorative møbellister kræver en stor gang engagement fra boligejer, så kan du arbejde på lettere job først.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com