Hvordan at forsegle utæt nedløbsrør

October 21

Selv den mindste af utætheder i drænrør kan forårsage skade og kaos i dit hjem. Rust, rot og vand skader er uundgåelige, når din nedløbsrør utæt. Der er ingen erstatning for at have en professionel blikkenslager erstatte dine rør for at stoppe en lækage. Men hvis du har brug for en hurtig løsning til at forsegle utæt nedløbsrør, der er nogle at-home løsninger, der kan spare dig for nogle skader til dit hjem.

Instruktioner

•Shut off den vandkilde, kører til røret inden du forsøger at lave en lækage. Dette vil stoppe lækagen, mens du anvender dine materialer og forhindre vand i at begrænse effektiviteten af nogle klæbemidler.

•Locate området i røret, der har lækagen. Husk at vandet kan rejse langs ydersiden af røret før dryp ud; Sørg for at spore vand tilbage til dens kilde til korrekt forsegle lækagen.

•Tør området nær lækage med et håndklæde og anvende et par lag af elektrikers bånd. Wrap tape omkring seks inches i begge retninger fra lækagen at sikre det er forseglet korrekt. Denne rettelse er midlertidig, og vil kun arbejde med små utætheder, såsom pinholes. Båndet er ikke vandtæt og vil ikke forhindre en lækage fra spredning.

•Applicer blikkenslager epoxy til området utætte; Dette er især effektiv hvis rende er i nærheden af fælles af røret. Nogle epoxy kommer i to farver; tage et lig størrelse stykke hver og ælt dem sammen, indtil det bliver en ensartet farve. Skubbe epoxyen på plads ved hjælp af fingrene eller en spartel. Epoxy vil danne en vandtæt forsegling omkring området, og så er en mere effektiv plug for en større lækage eller for en på en montering. Læs alle anvisninger på produktet for ordentlig tørretid; være sikker på, at epoxy er helt tør, før den tillader vand at køre gennem røret.

•Applicer en automotive slange klemme og et stykke slange gummi eller ark cork--denne mulighed er en af de mest effektive løsninger for en lækage. Holder stykket af gummi eller kork over lækagen og vedhæfte klemmen for at holde det på plads. Disse materialer er let tilgængelige på mest automotive detailbutikker.

Tips & advarsler

  • Alle løsninger til tætning utætte rør er midlertidige. Kontakt en professionel blikkenslager hurtigst muligt at have utætte rør erstattet inden lækager kan sprede eller overdreven skade.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com