DIY grøn rengøring produkter

October 21

Hvis du ønsker at gøre hjemmelavet, miljøvenlige rengøringsmidler, ofte de ingredienser du finde i dit køkkenskab er alt hvad du behøver. Når du bruger disse produkter, gør fordelene ved miljøet, men det du. Ofte, DIY grøn rengøring produkter er billige og vil ikke skade din septisk eller oprette giftstoffer, som kan skade dit helbred.

Eddike

Hvid eddike er en af de bedste rengøringsmidler i dit skab. Eddike er en deodorizer, der absorberer lugte. Bruge det som skyllemiddel. Når du føjer det til skyllevandets, fjerner det de sidste rester af vaskemiddel. Bland det med vand og sætte det i en sprayflaske til at gøre et rengøringsmiddel.

Bagepulver

Du kan tilføje bagepulver til vask af dit vasketøj i stedet for en skyllemiddel. Hvis dit badekar har brug for en krat, og grunge hele du sink, gøre en super renere. Tør området med en klud dyppet i hvid eddike. Drys på bagepulver og derefter krat med den samme klud. Eddike bryder sæbe udskud og bagepulver giver en stor, let slibende krat.

Møbelpolish

Hvad får du, når du blander olivenolie, eddike og vand? Salat dressing, højre? Bland 1 tsk hvid eddike, 2 spsk olivenolie og 4 kopper varmt vand til en stor møbelpolish. Kom ingredienserne i en sprayflaske. Sæt flasken i en gryde med varmt vand, fordi det virker bedre varme. Spray den varme løsning på møbler, tør og polish med en blød klud.

Grøn blegemiddel

Hvis du bekymre dig om de hvide får hvidere uden blegemiddel, frygt ikke mere. Lave en batch af sikker blegemiddel med hydrogenperoxid. Bruge 1 del brintoverilte for hver 8 dele vand. Sættetid beklædningsgenstandens i blandingen og skyl.

Citroner for toiletter

Citroner lugter så godt og gøre en vidunderlig pletfjerner til din toiletkummen. Bland saft af en citron med nok borax til at lave en pasta. Fjerne vandet fra din toiletkummen. Lægge en dæmper på siderne af dit toilet, Påfør pastaen og lad det arbejde sin magi. Efter 2 timer, krat off pasta og toilet skål pletten.

Calcium opbygning

Holde kaffekander ren og fjerne calcium oprustning fra pander. Hvid eddike virker samt enhver kaffekande renere og er meget mere billig. Blot tilføje 4 kopper hvid eddike fuld styrke til din kaffekande og starte den. Køre eddike gennem en anden gang, hvis puljen har brug for en anden behandling. Skyl ved at køre to krukker af klart vand gennem puljen.

Skimmel Killer

Hvid eddike sprøjtes ufortyndet på skimmelsvamp vil dræbe over 80 procent af mug. Bare spray, tillade område til angivet til 3-4 timer og skylle. Dræbe af de resterende mug med en sprayflaske der indeholder hydrogenperoxid.

.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com