Teknikker til at installere Molding

April 17

Teknikker til at installere Molding

Der findes en række forskellige teknikker til installation støbning, såsom baseboard og kroneformen for interiør detaljer og vindue trim, døren trim, stol jernbane og panel molding for værelse detaljer. Ved hjælp af værktøjer, såsom en chop så og søm pistol kompressor vil bidrage til at gøre jobbet gå hurtigt. Male den nye molding en farve og glans, der matcher enhver trim, der allerede findes i rummet.

Instruktioner

Molding Installation teknikker

•Installer baseboard eller crown molding. Præcist måle molding stykker og trim, ved hjælp af din chop saw, og sørg for at skære de korrekte vinkler passer brikkerne i hjørner og omkring kanterne. Anvende trælim på indvendigt kant af den støbning til at styrke hold og søm det på plads med din kompressor og søm pistol. Forlade omkring en 1 tomme pr. fod hul (på den eksisterende loftshøjde) mellem trim og loftet, når du bruger kroneformen. Enhver vægplads over den nye trim bør være malet for at matche loftet.

•Trim din indre vinduer og døråbninger. Bruge en trim, der svarer til den eksisterende baseboard eller crown molding. Sørg for, at bredden af den nye trim er lig med eller mindre end baseboard. Måle og trim stykker, skære de korrekte 45 graders vinkler på kanterne. Husk at de to nederste kanter for døråbninger vil være skåret lige over og mødes med baseboard eller gulv. Anvende lim på ryggen af stykkerne og derefter søm dem på plads med din kompressor og søm pistol.

•Installer en dekorativ stol jernbane trim i rummet. Sørg for støbning kampe og at det er mindre i størrelse end nogen eksisterende støbning i rummet. Måle, trimme og skære de korrekte vinkler med din chop saw. Måle og markere en vandret linje på væggene hvor støbning vil blive placeret, som for en stol jernbane er et sted omkring 3 fødder. Anvende lim på ryggen af stykkerne og installere dem med din sømpistol og kompressor.

•Applicer panel støbning. Disse er rektangulære bokse lavet med små trim molding og normalt placeret under stol jernbane. Måle størrelsen af den tilgængelige baggrund plads samt bredden af trim du vil bruge. Beregne antallet af firkanter, der vil passe inden for den plads, forlader en selv hul på mindst et par inches mellem ydersiden af de rektangulære paneler og alle kanter eller trim, at paneler kan være omgivet af. Skær de korrekte 45 graders vinkler for med din chop saw. Lim på ryggen af stykkerne og installere dem med din sømpistol og kompressor. Skær et stykke træ af samme bredde ønsker du hul omkring paneler til at være. Butt dette mod væggen eller trimme kanten, bruger det som en guide, når du anvender det nye panel trim.

•Sand enhver ujævn hjørner og kanter af dit nyinstallerede støbning. Fylde i huller eller huller med din træ kit og sand igen når tør. Brug din maler tape til linje kanten af nogen del af den omgivende mur, du ønsker at beskytte. Male din nye molding, forsøger at matche maling farve og glans af enhver eksisterende trim.

Tips & advarsler

  • Sørg for at lægge en dråbe klud eller tarp når slibning eller maleri til at beskytte dine gulve.
  • Altid bære beskyttelsesudstyr, ligesom øje slid og en respirator eller maske, når du arbejder med maling eller tømmerhugst. Også gøre disse projekter i et godt ventileret område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com