Hjem afhjælpe at skinne plante blade

October 22

Hjem afhjælpe at skinne plante blade

Når det drejer sig tid til polske blade på dine planter, er der stadig kun én helt all-naturlige måde at sikkert rense dem. Der er produkter på markedet, designet til at skinne din blade, og hjem retsmidler, men ikke alle planter kan tåle de forskellige produkter, eller retsmidlerne. Den eneste helt sikre måde at skinne din plante blade er med vand.

Misforståelser

En misforståelse er, at du kan skinne dit anlæg blade med mayonnaise. På en måde det er rigtigt - du kan skinne plante blade med mayonnaise-- men mayonnaise er ikke helt sundt for dine planters blade. Mayonnaise indeholder olie, der kan tilstoppe porerne på overfladen af bladene.

Betydning

Porerne på bladene af dine planter er vigtigt at den generelle sundhed i din plante. Når olie fra mayonnaise træsko porerne på dit anlæg blade, hæmmes din plante evne til at udføre transpiration. Transpiration tillader fugt i dit anlæg til at flygte gennem dit anlæg blade. Som fugt undslipper, er dit anlæg stand til at fortsætte med at trække mere fugt og næringsstoffer.

Løsning

Løsning til at have skinnende plante blade er at bruge de bedste hjem afhjælpe, at der er: vand. Vand vil ikke tilstoppe porerne på din blade, fordi det ikke indeholder olier. Med en blød klud dyppet i varmt vand vil rengøre støv ud af overfladen af dine planter blade. Du kan derefter buff din blade med en tør blød klud. Hvis dine planter blade er fedtet, kan du tilføje 2 dråber sæbe til dit vand.

Fordele

Den oplagte fordel at bare bruger vand til at skinne din plante blade er, at vand er en af dine planter vigtigste kilder til overlevelse. Vand vil ikke tiltrække støv eller skade sundheden for dit anlæg på nogen måde. Olie fra mayonnaise kan faktisk tiltrække støv hurtigere ved at fungere som en magnet. Støv lander på overfladen af din plante blade og pinde.

Overvejelser

Hvis du ikke er tilfreds med bare at bruge vand til at skinne din plante blade, prøve at bruge et produkt, som du kan finde i dit Havecenter. Læs etiketten og sørg for, at det ikke vil tilstoppe porerne på dit anlæg blade. Prøv at bruge nogle af produktet på blot et par blade til at se hvordan dit anlæg vil reagere før du bruger produktet på din hele anlægget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com