Er Pin eg en god Street træ?

October 22

Er Pin eg en god Street træ?

Pin eg (Quercus palustris) har brug som et vejtræ. Det har forskellige funktioner og egenskaber, der gør det fungerer godt i sådan en kapacitet. PIN egetræer tager deres navn fra de mange pinlike kviste, der udvikler på deres filialer. Træet er et naturligt hjemmehørende arter fra det sydlige Ontario syd til North Carolina og vestpå til østlige Kansas.

Størrelse og Form

Grene af pin eg udvikler på en sådan måde, at de øverste dem vokse mod himlen, lavere dem hænge nedad og dem i den midterste del af træet vokser ud vandret. Dette giver pin eg en usædvanlig og interessant form, hvilket gør det velegnet som et vejtræ. Disse oaks vokse mellem 50 og 70 fod høj og op til 60 fod lang, så plante dem i rækkefølge langs en vejbane kræver efterlader plads nok for dem at udvide og modne.

Blade og agern

Efterår farve er en funktion af den pin egetræ, giver det appel når plantet langs gaden. De grønne blade dreje nuancer af rødt i efteråret. Træet skaber også en stor bestand af agern, med nogle års afgrøde er større end andre. Vilde dyr som hvide - tailed hjorte, vilde kalkuner og forskellige arter af egern forbruge agern.

Vækstbetingelser

Det tager 15-20 år for en pin eg at modne, gør det til en af de hurtigst voksende af de egetræer. PIN egetræer er slet ikke svært at omplante. De kan overleve nogle eksponering for oversvømmelser, og pin egetræer vokse i jord, der dræner dårligt. Træet gør bedst i fuld sol, og som de fleste oaks, det kræver sur jord at vokse til potentiale.

Typer

Forskellige sorter af pin eg er tilgængelige for din landskab. Du kan bruge grønne søjle som et vejtræ. Det byder på en smal form og blankt løv, der giver pålidelige røde efterår farve. Suveræne er en sort, der mangler de lavere, hængende grene. Crownright er den samme i, at det har nogen lavere grene deponering mod jorden. Dens lemmer vokse i en opretstående måde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com