Væggelus & hvad til at smide ud med madrassen

October 22

Væggelus & hvad til at smide ud med madrassen

Væggelus er skadedyr, der suger varmt blod. De overfører ikke sygdommen, men de kan gøre, at få en god nats søvn svært at få. Parasitære har været stigende, som folk rejser mere bredt og mere ofte. Fjerne blodsugere med disse tips.

Bagage

Bagage er ofte et sted, hvor væggelus skjule i løbet af dagen. Hvis du ikke kan være sikker på, at din bagage er dekontamineres ved at få ind i revner og sprækker, kan du nødt til at smide det. Men, ifølge bedbugcentral.com, den bedste måde at forhindre en infestation er at lægge din bagage på porøse tjenester eller bagagebærer, ikke på sengen eller løber i et hotelværelse.

Tøj

Tøj kan være et andet sted hvor væggelus skjule. Du behøver ikke at smide hver vare af tøj væk. Men, ifølge bedbugcentral.com, hvidvaske angrebne tøj i varmt vand (vandtemperatur skal være over 120 grader).

Sengetøj

Sengetøj er ofte det sted, hvor væggelus lægge deres æg. Æggene kan deponeres inden for foring af seng arkene. Arkene kan smides væk, eller du kan få en exterminator professionelt føje gift til møbler hvor arkene blev opbevaret for ikke for at forårsage en reinfestation. Lagner kan også vaskes i vaske- og meget varmt vand.

Rullemadrasser

Rullemadras er den mest almindelige sted for væggelus. At slippe af puden kan ofte hjælpe slippe et hjem på et angreb, men ifølge bedbugcentral.com, der dækker en madras med en plastik zipable cover kan også dræbe ud bugs, da de ikke kan flygte og foder.

Møbler

Væggelus kommer ud om natten og opholde sig i revner og sprækker, hvilket er grunden til parasitære kan være svært at behandle simpelthen ved at rense et rum eller et hjem. Hvis du ikke ønsker at smide tusindvis af dollars værd af møbler, Sørg for at behandle de revner og sprækker af inficerede møbler med rigelig mængder af pesticider eller insekticid. Kontroller, at produkterne er sikre at bruge omkring børn og eller kæledyr.

Gardiner eller væg behandlinger

Væggelus også skjule inden for hjemmet mure. De er så små, at de kan smutte mellem sømme og folder af tapet eller gardiner, og således være svært at finde. Udrydde dem ved enten at fjerne og smide væk inficeret tapet eller gardiner. Du kan også indbetale pesticid ind i revner og sprækker i væggen, fjerne tapet og vask af gardiner i varmt vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com