Kirsebærtræer for tømmer

April 20

Selv om flere træer bruges til tømmer, herunder pine og ahorn, giver ikke alle træer tømmer med finkornet og smuk farve. Som et resultat, er træsorter som fyr og visse arter af ahorn bedre malet for at dække deres mangler. Kirsebærtræ, har omvendt, strålende farver og smukke korn, der gør det værdifulde i flere typer af projekter.

Styrke

Vejer omkring 35 pounds per kubikfod, kirsebærtræ er ikke en tung træ og derfor vurderet ikke så stærk som ahorn eller eg. Stadig, 12 procent fugtighedsindhold giver det en modstandskraft, der kan øge sin styrke i forhold til sin vægt.

Bearbejdelighed

Fordi mønster og korn af kirsebærtræ er så fine, er træ ekstremt let at skære, fly, bore og forme. Stadig, mens dette træ bevæger sig hurtigt gennem en mill eller maskine så, bevæger sig for langsomt kan resultere i en let brænde. Denne brænder er ikke flytbare og vil ødelægge sammenhængen i den træ mønster.

Resistens over for forfald

Et aspekt af kirsebær træ træ, der gør det et træ valg for nogle udvendige projekter er dets resistens over for forfald og angreb. Kernetræ af kirsebærtræer indeholder en kemisk forbindelse, der gør det usmageligt, at de organismer, der forårsager rot og meldug og endda termitter. Selvom dette kemikalie bærer over til træ efter opførelsen, vil sin potens fade over tid, åbne ubeskyttede kirsebærtræ til at angribe.

Udgift

Cherry tree tømmer er dyrere end pine og nogle arter af ahorn. Mens pine er lysere og ahorn er hårdere og stærkere, mangler disse woods bløde mønster og finkornet af kirsebærtræ. Derudover henfald-resistente kemikalier er ikke iboende i disse andre træsorter, og de er ikke så let at arbejde.

Tørring

Frisk skåret tømmer stadig funktioner vand fra sap og indmaden af træet. Denne fugt er tørret i fri luft, før træ der bruges i bygge-og anlægsprojekter. Kirsebærtræ kræver et moderat til langsom tørring tempo, med tørring finder sted i løbet af op til 60 dage. Splintved fra kirsebær træ vil kop og warp hvis ikke ordentligt vejet under tørringen.

Bruger

Tømmer fra kirsebær træ der bruges i en række produkter, herunder paneler, finer, musikinstrumenter, fugl huse og kister. Oftest, bruges kirsebærtræ i konstruktionen af dekorative kabinet til køkkenet eller stuen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com