Hvad der forårsager indersiden af en mikrobølgeovn til knæk?

April 21

Hvad der forårsager indersiden af en mikrobølgeovn til knæk?

Mikrobølgeovn tilbyder en bekvem, hurtig måde at tilberede en lang række fødevarer. Undertiden vil dør, vægge, loft, gulv eller spinning pladen inde i mikroovnen knække. Dette kan fremlægge alvorlige risici for sundhed og ejendom skade i nogle tilfælde. Disse former for revner er normalt forårsaget af misbrug eller mishandling, selvom nogle mikrobølgeovn er bare dårligt lavet og mere tilbøjelige til at skade. Kende årsagerne til revner inde i en mikrobølgeovn til at undgå dem og sikrer levetiden af din maskine.

Misbrug

Misbruge en mikrobølgeovn kan forårsage revner i kraterets. Et almindeligt eksempel på misbrug madlavning ikke-mikrobølger redskaber, skåle, plader eller andre objekter. Læg aldrig objekter, der indeholder metal eller er markeret som ikke-mikrobølger i mikrobølgeovnen; Dette kan medføre i bunden af ovnen til knæk, ifølge USDA Food Safety and Inspection Service. Placere mad konsekvent i det nøjagtige centrum af mikrobølgeovnen, over tid, bevirke, at den roterende plade i ovnen til at knække. Selvom disse plader er lavet af hærdet glas, kan varme dem i det samme sted hver gang du tilbereder svække den molekylære struktur af glasset. Placer altid mad lidt off-center til at forhindre dette i at ske.

Forkert håndtering

Mishandling, en mikroovn kan også forårsage revner i kraterets. Mikrobølgeovn er relativt robust, men hårdhændet behandling under en flytte eller renovering kan forårsage skader på interiøret. Spinning glasplade er den mest sandsynlige del hen til knæk på grund af forkert håndtering, men de andre dele af interiøret kan lide så godt. Altid håndtere din mikroovn forsigtigt. Hvis du transport af det i en bevægende lastbil, placere den i en passende kasse med bobleplast at undgå skader.

Farer

Visse farer kan opstå fra en mikroovn med en revnet interiør. Hvis døren er revnet, for eksempel, kan skadelige mikrobølgeovn undslippe under tilberedningen. Dette kan forårsage forbrændinger og langsigtede sundhedsmæssige problemer. Større revner i indre af mikrobølgeovnen kan også forårsage en elektrisk brand. Beskadigede mikrobølgeovn ikke vil normalt lave mad ordentligt, som præsenterer sundhedsrisici, hvis du er madlavning kød og andre produkter, der kræver grundig madlavning.

Reparation

Nogle indre revner i mikrobølgeovnen kan repareres, mens andre fortjener en komplet udskiftning af maskinen. En krakket spinning plade kan normalt erstattes af gerning fabrikanten og anmoder om eller købe en ny over telefonen. Du kan være i stand til at reparere revner i kraterets ved hjælp af specialdesignede fugemasse, men vær meget forsigtig med denne procedure og konsultere en professionel i tvivlstilfælde. Visse materialer kan reagerer dårligt med mikrobølger, præsentere brand og sundhedsrisici. Overveje at udskifte dine beskadigede mikrobølgeovn. Ny mikrobølgeovn er tilgængelig for så lavt som $100.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com