Hvad er de forskellige typer af Akku værktøj batterier?

October 22

Hvad er de forskellige typer af Akku værktøj batterier?

Akku Boremaskiner, Save, weed whackers og andre cordless elektriske værktøjer bruge en af fire forskellige typer af batterier---nikkel-cadmium (NiCd), nikkel-metal-hydrid (NiMH), lithium-ion (Li-ion) og forseglede bly-syre (SLA). De forskellige kemi producere forskelle i nøglen egenskaber såsom operationstiden, udleder sats og cyklus liv. Værktøjet beslutningstagere vælge den batteritype, der tilbyder den bedste kombination af pris, effekt, køre tid og samlet liv for de værktøjer, de producerer.

NiCad batterier

Nikkel-cadmium-batterier er en gammel design, men stadig i bred, fordi de modstå skader fra varme og indvirkning, er billige, har længe samlede liv (over 1.000 lade/aflade cyklusser) og sat ud en stærk aktuelle flow. Men de har ulemper, herunder vægt, en relativt kort driftstid og miljøfarlighed stillet af giftige cadmium. De forlange brugernes hen til holde sig nøje til en bestemt batteri vedligeholdelse regime for påfyldning og tømning eller lider stærkt forkortet batterilevetid fra "memory-effekt", et fænomen hvor ukorrekt opladning og afladning begrænser mængden af afgift batteriet kan tage, forkorter dens levetid.

NiMH-batterier

Nikkel-metal-hydrid-batterier tilbyder to til tre gange NiCad magt pakker kørselstidspunktet, er lidt lysere end NiCads og indeholder ikke miljømæssige toksiner. De kan opretholde næsten lige så mange lade/aflade cyklusser som NiCads hvis ordentligt vedligeholdt. Men de er dyrere end NiCads og mister evnen til at holde en fuld opladning, hvis lagret eller brugt i subfreezing temperaturer. De også mister deres ladning hurtigere end andre typer i oplagring. Som med NiCad batterier, skal brugerne overholde en bestemt påfyldning/tømning regime til at forhindre tab af operationstid og forkortede samlede liv fra memory-effekt.

Li-ion-batterier

Lithium-ion-batterier er de nuværende forkant i Akku værktøj batterier. De tilbyder mest procestid for den mindste vægt, kan laves om til en figur, hold deres magt til meget lange gange i opbevaring, ikke lider af hukommelsen virkning og ikke indeholder miljømæssige toksiner. Men de er den dyreste genopladelige batteritype, har en forholdsvis kort cyklus liv (300 til 500 lade/aflade cyklusser) og er meget tilbøjelige til at skade fra overophedning.

SLA batterier

Forseglede bly-syre batterier bruger et genopladeligt batteri kemi, der har eksisteret siden midten af 1800-tallet. De er langt den billigste af de genopladelige batterier holde deres ladning i lange perioder i opbevaring og lider ikke af hukommelsen virkning. De kræver ingen vedligeholdelse og kan bruges i enhver position. Men SLA batterier er de tungeste og bulkiest af de genopladelige batterier og giver den korteste operationstid. De bør ikke også være dybt afladede meget ofte, da dette stærkt forkorter deres liv. De har en lade/aflade liv i 300 til 500 cyklusser, omtrent det samme som Li-ion batterier. De indeholder bly, der kan genbruges. Men bly, der ikke har genvundet er en miljømæssig toksin.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com