Sådan holder fugle ud af boblebad

October 23

Fjervildt venner er ofte unwelcomed gæster i boblebad. Deres ekskrementer kan indeholde sådan en høj koncentration af urinsyre at de kan plette en omkringliggende dæk, misfarve karret og endda erodere hardware. I betragtning af mængden af bakterier i ekskrementer er det bedst hvis du holder gå-området omkring din Jacuzzi klart af fugle, som du er ofte barfodet, når du går til og fra den. Også kan kemikalier, der anvendes til at behandle vandet være skadelige for fugle.

Instruktioner

•Pick up trash og sidesten mad efter brug af boblebad, at holde området omkring det rene. Holde vandet i jacuzzien ren samt ved hjælp af de rigtige kemikalier og fiskeri ud flydende vragrester når det er nødvendigt.

•Dæk dit whirlpool badekar når du ikke bruger det til at holde vandet rent og beskytte karret fra ekskrementer.

•Blow på fuglen fløjter samtidig bruge boblebadet til at holde fugle væk. Når ikke i karret, placere en oppustelige legetøj fugl, som en svane, eller endda en badebold i vandet for at skræmme fugle og afskrække dem fra badning der.

•Plant træer eller hegn til hegn i din boblebad. Vandfugle vil være mindre tilbøjelige til at tage en svømmetur, hvis de skal gå gennem vegetation mere end halvandet fod høje. Hvis ællinger tager et dyk, lean en rampe mod jacuzzien, således at de kan komme ud og genne dem og deres mor væk fra din Jacuzzi at afskrække dem fra at komme tilbage.

•Tie strimler af Mylar bånd nær Jacuzzi til at afskrække fugle fra landing der. Mylar reflekterer lys og gør en summende støj når vride i vinden. Fugle undgå det.

•Deter store fugle som måger og duer fra hængende omkring din Jacuzzi ved at installere fugl pigge på dækslet til nærmeste tag, fortelt eller på terrassen. Følg producentens instruktioner til placering og fastgørelse retninger. Fugl pigge ligne gammeldags TV antenner, og når de anvendes i grupper, vil hjælpe med at holde fugle fra landing og nesting områder over dit whirlpool badekar.

•Installer fugl netting over og omkring din Jacuzzi område til at oprette en ufremkommelige barrikaden for næsten enhver type fugl. Afhængigt af netting bruges, kan det være en permanent eller midlertidig løsning til at holde fugle ud af din Jacuzzi.

•Indstil op en lyd enhed kaldet en audio fugl afskrækkende der spiller truende eller distressful fugl kræver flere gange i timen for at tilskynde fugle til at flygte fra området. Nogle af disse gadgets kan indstilles til at spille kun lyden af særlige fugle, mens andre har en "generel" indstilling, som vil afskrække de mest almindelige fugle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com